Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Η Qantas καθηλώνει στο έδαφος τα αεροσκάφη της λόγω απεργιών του προσωπικού.

Trevor Long, Taken by Trevor Long September 21...Image via WikipediaΗ αεροπορική εταιρία Qantas αποφάσισε σήμερα να καθηλώσει στο έδαφος όλα τα αεροσκάφη της αναστέλλοντας τις εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις όσο δεν επιλύεται μια κοινωνική σύγκρουση που πλήττει τη λειτουργία της εδώ και δύο μήνες. Οι τεχνικοί, το προσωπικό εδάφους και οι πιλότοι ζητούν αύξηση των αποδοχών τους και διαμαρτύρονται για το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης της εταιρίας η οποία θέλει να συγκεντρώσει τις διεθνείς δραστηριότητές της στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού.

Όλες οι πτήσεις της εταιρίας ακυρώνονται από σήμερα στις 06:00 ώρα Γκρίνουιτς (09:00 ώρα Ελλάδος, ανακοίνωσε η Qantas, η διοίκηση της οποίας αποφάσισε την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας της, που πλήττεται από τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Οι εργαζόμενοι που είναι μέλη των τριών συνδικάτων τα οποία οργανώνουν τις κινητοποιήσεις, δεν θα μπορούν να εισέλθουν από τη Δευτέρα στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, καθώς καθηλώνουν τα αεροσκάφη στο έδαφος, είπε ο πρόεδρος της Qantas Αλαν Τζόις.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...