Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Χαλκιδική: Διακοπές-ευκαιρία για όσους έχουν συμπληρώσει τα 55 τους χρόνια!

Διακοπές χαμηλού κόστους στην περιοχή του Άθω, στη Χαλκιδική, θα μπορούν να απολαύσουν από τον ερχόμενο Οκτώβριο και για έναν χρόνο, άτομα που έχουν συμπληρώσει τα 55 τους χρόνια. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πέντε θεματικές προτάσεις, όπως ο αγροτουρισμός, ο οινοτουρισμός, η γαστρονομία, τα ήθη, τα έθιμα, η παράδοση, ο ιστορικός τουρισμός, οι προσκυνηματικές περιηγήσεις, κλπ.

Τη σχετική πρωτοβουλία ανέλαβε ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω ενώ στο πρόγραμμα συμμετέχουν 32 τοπικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, καταλύματα, εστιατόρια, οινοποιεία, τουριστικά γραφεία, παραγωγοί πρωτογενούς τομέα, κλπ.), οι οποίες ενώνουν τις δυνάμεις τους, ώστε να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο θέμα της προβολής του προορισμού και της προώθησης των πωλήσεων.

Ειδικότερα, από τις χαμηλές τιμές μπορούν να επωφεληθούν τουρίστες από την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες ευρωπαϊκές αγορές, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει προσπάθεια προβολής του προγράμματος μέσω των τουριστικών γραφεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...