Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Αυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για το 2013

Τρεις από τους δέκα δημοφιλέστερους προορισούς στην ΚρήτηΤρεις από τους δέκα δημοφιλέστερους προορισούς στην Κρήτη


Τους δέκα πιο ελκυστικούς προορισμούς της χώρας ψήφισαν οι χρήστες του τουριστικού site Trip Advisor. Μέσα από τη διαδικασία Travelers' Choice 2013, αναδείχθηκαν οι 10 καλύτεροι προορισμοί στην Ελλάδα.

Από τους δέκα προορισμούς οι 3 καλύτεροι βρίσκονται στην Κρήτη και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα του νησιού αναφορικά με τις επιλογές των επισκεπτών. Στο νούμερο 6 των προτιμήσεων στο Traveler's Choice βρίσκονται τα Χανιά, όπου οι χρήστες προβάλουν ως σημαντικά αξιοθέατα το παλιό λιμάνι, τον κήπο της πόλης, αλλά και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Στη θέση νούμερο 7 βρίσκεται το Ρέθυμνο, όπου οι επισκέπτες επιλέγουν την Παλιά Πόλη, το Αρκάδι και την Φορτέτζα. Στη θέση νούμερο 9 βρίσκεται η Χερσόνησος. Οι χρήστες του TripAdvisor επέλεξαν την περιοχή της Χερσονήσου και την προτείνουν μετά από την επίσκεψή τους μέσω της σελίδας "Best Destinations for Greece" για τις υπέροχες παραλίες, τις δυνατότητες διασκέδασης και ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια, για τις ιστορικές, παραδοσιακές και πολιτιστικές της αναφορές, για τις εναλλαγές του τοπίου και των εμπειριών.

Τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Χερσονήσου έχει επενδύσει σημαντικά στην τουριστική προβολή όλης της περιοχής, κυρίως με ενέργειες στρατηγικού Internet Marketing ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χερσονήσου Ζαχαρίας Δοξαστάκης για να προσθέσει ότι συνεχώς βλέπουμε τις προσπάθειες αυτές να στέφονται με επιτυχία και να καρποφορούν, με απώτερο στόχο τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την επέκταση της τουριστικής περιόδου προς όφελος της τοπικής αλλά και της εθνικής οικονομίας.

Νούμερο 1 στη λίστα είναι η Αθήνα και η Ακρόπολη, νούμερο 2 η Οία, νούμερο 3 η Μύκονος, νούμερο 4 η Ρόδος, νούμερο 5 τα Φηρά, νούμερο 6 τα Χανιά, νούμερο 7 το Ρέθυμνο, νούμερο 8 η Νάξος, νούμερο 9 η Χερσόνησος και νούμερο 10 το Καμάρι στην Σαντορίνη.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...