Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Fusion «γαστρι-μαγεία» από το Freud Oriental στο Poseidonion Grace των Σπετσών

Αθήνα – Το “Freud Oriental”, το καταξιωμένο στέκι του Κολωνακίου, μετακομίζει για τους καλοκαιρινούς μήνες στις Σπέτσες, στη θρυλική βεράντα του ξενοδοχείου Poseidonion Grace (www.poseidoniongrace.com), προσκαλώντας τους εραστές της καλής γεύσης να μυηθούν στη μαγική αύρα του και να δραπετεύσουν στους γευστικούς κόσμους της ιαπωνικής fusion γαστρονομίας. 
Για το Freud Oriental οι συστάσεις είναι περιττές, καθώς για εννέα χρόνια τώρα πρωταγωνιστεί στα γευστικά δρώμενα της Αθήνας, ταξιδεύοντας τους θαμώνες του στα μυστικά της ιαπωνικής κουζίνας, έχοντας δημιουργήσει ένα πιστό κοινό. Μπορεί να έχουμε συνδυάσει την ιαπωνική κουζίνα αποκλειστικά και μόνο με το σούσι, όμως το «Freud Oriental» καταρρίπτει αυτόν τον μύθο, προτείνοντας πλούσιες δημιουργίες με λαχανικά, μαριναρισμένο κοτόπουλο, noodles, χοιρινό κ.ά. 

Η φαντασία και η απλότητα των πιάτων αποτυπώνονται στα Avocado rolls και το Aji  tataki, ενώ η αλάνθαστη ακρίβεια αντανακλάται στο άψογα κομμένο Sashimi, σερβιρισμένο πάνω στον πάγο που το κρατάει δροσερό και φρέσκο μέχρι και την τελευταία μπουκιά. Επιπλέον, η κλασική tempura διατηρεί τραγανά τα λαχανικά της και «ζωντανή» τη γαρίδα, ενώ οι οπαδοί του κρέατος μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία ενδιαφέρουσα γκάμα πιάτων, όπως για παράδειγμα το ζουμερό και spicy φιλέτο beef amiyaki
Μία τόσο λιτή και ταυτόχρονα πολυτελής κουζίνα -όπως η ιαπωνική- βρίσκει τον πιο αντιπροσωπευτικό εκφραστή της στο ξεχωριστό και minimal χώρο της πιο κοσμοπολίτικης βεράντας του Αργοσαρωνικού, στο Poseidonion Grace, που εδώ και 100 περίπου χρόνια συντηρεί με συνέπεια και αρχοντιά το δικό του μύθο αποτελώντας σημείο συνάντησης και ορόσημο για την ελληνική κοινωνία και το διεθνές jet set. 
Το “Freud Oriental” και το Poseidonion Grace σας προσκαλούν να μυηθείτε στην ιαπωνική fusion κουζίνα, σε ένα χώρο χαλάρωσης, χωρίς ετικέτες και συμβατικότητες, για μια αξέχαστη γευστική εμπειρία γεμάτη χάρη και στυλ!

Τα Grace Hotels (www.gracehotels.com) εισάγουν μια νέα μοναδική έννοια φιλοξενίας σε luxury boutique ξενοδοχεία και κατοικίες και δημιουργήθηκαν με σκοπό να προσφέρουν στους επισκέπτες τους απαράμιλλη ποιότητα, σε ιδανικούς χώρους απόδρασης, στους δημοφιλέστερους προορισμούς του κόσμου.
Τα ξενοδοχεία του Ομίλου έχουν διακριθεί από  την πρώτη στιγμή, όπως το ξενοδοχείο Grace Mykonos το οποίο από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του αναδείχτηκε ως ‘European Hotel Design of the Year’, για το 2007. Επιπλέον, το Grace Santorini βραβεύθηκε ως “Greece’s Leading Boutique Hotel” στα έγκριτα βραβεία World Travel Awards 2009.
Tα Grace Hotels υπόσχονται υπηρεσίες και εξυπηρέτηση που κάνουν την διαφορά και διαμονή σε ένα σύγχρονο design περιβάλλον όπου κυριαρχεί η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και η ηρεμία. O Όμιλος επεκτείνεται ραγδαία και σύντομα θα ακολουθήσουν ξενοδοχεία στην περιοχή της Μεσογείου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διεθνής επέκταση του Ομίλου με τα εγκαίνια μιας νέα μονάδας στη Νέα Αγγλία μέσα στο 2010, με πολλά ακόμη που θα ακολουθήσουν στη Βόρεια και Νότια Αμερική.
Ο Όμιλος Grace Hotels αποτελεί θυγατρική της εταιρείας First Mediterranean Investments (FMI), μέλος του παγκόσμιου ομίλου Libra Group, συμφερόντων της οικογένειας Λογοθέτη με δραστηριότητα στον κλάδο της φιλοξενίας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...