Τρίτη, 27 Απριλίου 2010


MISKO φέρνει το καλοκαίρι νωρίτερα για όλους μας με τον απολαυστικό διαγωνισμό «Στιγμές Καλοκαιριού και… MISKO» και μας δίνει την ευκαιρία να κερδίσουμε πλούσια δώρα που ταιριάζουν απόλυτα με το κλίμα χαράς και διασκέδασης που χαρακτηρίζει το ελληνικό καλοκαίρι. 
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Μέσα στις πολυσυσκευασίες MISKO με το σήμα του διαγωνισμού υπάρχει ένα ειδικό έντυπο στο οποίο αναγράφεται ένας μοναδικός κωδικός που μας δίνει την ευκαιρία να πάρουμε μέρος για να κερδίσουμε άκρως καλοκαιρινά δώρα. Στέλνοντας τον συγκεκριμένο κωδικό* με sms συμμετέχουμε σε κληρώσεις για να κερδίσουμε 1 Samsonite Sac Voyage κάθε μέρα (συνολικά 60) και 1 τριήμερο ταξίδι για 4 άτομα σε δημοφιλή νησιά της Ελλάδας κάθε εβδομάδα (συνολικά 8). Μετά τη λήξη του διαγωνισμού, που θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Αυγούστου 2010, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη κλήρωση και ένας υπερτυχερός θα κερδίσει ένα φουσκωτό σκάφος για αξέχαστα ταξίδια στα ελληνικά νησιά.  
Επιπλέον, στο  έντυπο μπορούμε να βρούμε γευστικές προτάσεις για νόστιμες συνταγές από τον γνωστό σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου και διατροφικά tips από τον διαιτολόγο Κωνσταντίνο Ξένο, καθώς και εκπτωτικά κουπόνια για την αγορά των αγαπημένων μας ζυμαρικών MISKO. 
Η MISKO πάντα κοντά μας, πάντα με αγάπη, συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες μας μέσα από την μοναδική γεύση και ποιότητα των ζυμαρικών της. Γι’ αυτό, το φετινό καλοκαίρι θα έχει γεύση από…MISKO.  
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το website www.miskosummer.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...