Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Πακέτα προσφορών για Έλληνες τουρίστες στη Ζάκυνθο

Στη Ζάκυνθο οι επαγγελματίες του νησιού δημιούργησαν από κοινού για πρώτη φορά φέτος ολοκληρωμένα εκπτωτικά πακέτα για τους Έλληνες τουρίστες.

Η κ. Χριστίνα Τετράδη, πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά Ζακύνθου αναφέρει ότι στο εγχείρημα συμμετέχουν περίπου 30 καταλύματα μέλη συλλόγων ξενοδόχων, 50 εστιατόρια και η ακτοπλοϊκή εταιρεία του νησιού.

Οι προσφορές θα ισχύουν έως τις 20 Ιουλίου και από τις 25 Αυγούστου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου. Θα διανεμηθεί φυλλάδιο στο οποίο θα αναφέρονται τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα με χαμηλότερη τιμή στα 28 ευρώ το δωμάτιο και υψηλότερη στα 90 ευρώ ανάλογα με την κατηγορία.

Οι πελάτες που θα κάνουν τις κρατήσεις στα ξενοδοχεία θα εξασφαλίζουν χαμηλότερες τιμές περίπου κατά 30% στα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια και θα προμηθεύονται κουπόνι για τα εστιατόρια με εκπτώσεις από 10% έως 20%. Ενημέρωση για το πρόγραμμα θα παρέχεται καθημερινές και Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα από τον Σύλλογο Ξενοδόχων Λαγανά Ζακύνθου. Την επόμενη χρονιά θα συμμετέχουν και οι έμποροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...