Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ταξίδι στις ομορφιές της Πατρίδας μας… και προβολή του τόπου μας μέσα από την παράδοση.



Ταξίδι στις ομορφιές της Πατρίδας μας… και προβολή  του τόπου μας μέσα από την  παράδοση.Για την Καστοριά αναχώρησαν τα χορευτικά τμήματα του Παγκαλαβρυτινού Πάτρας, προκειμένου να γράψουν ακόμη μία λαμπρή σελίδα στην πολιτιστική τους διαδρομή. Πενήνταμελής αντιπροσωπεία του Συλλόγου, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Π.Σ., Αθανάσιο Φραντζή θα βρεθεί στην «καρδιά» της Δυτικής Μακεδονίας, προσκεκλημένοι σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Καστοριάς και ο Ιστορικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καστοριάς.
 Η αντιπροσωπεία του Συλλόγου έχει προμηθευτεί και έντυπο διαφημιστικό υλικό, προκειμένου εκτός από τη συμμετοχή τους στην πολιτιστική εκδήλωση να πετύχουν και την προβολή της Αχαΐας, ενώ ταυτόχρονα σηματοδοτούν και την ανάπτυξη δεσμών συνεργασίας ανάμεσα στις δυο περιοχές.
Η κεντρική πολιτιστική  εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα στο κέντρο της πόλης, όπου με τη «συνοδεία» ζωντανής ορχήστρας τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού σε συνεργασία με τα Χορευτικά του Συλλόγου Καστοριάς «Αθανάσιος Χριστόπουλος» θα παρουσιάσουν ένα χορευτικό «πανόραμα».
Την Κυριακή η  αντιπροσωπεία θα επισπευτεί τη Φλώρινα όπου θα τους υποδεχθεί ο πρόεδρος του Συλλόγου της πόλης, Π. Πασχαλίδης, να τους ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της πανέμορφης Φλώρινας και παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής -μέσω Πεντάλοφο – Επταχώρι μια δύσκολη, αλλά πανέμορφη διαδρομή - θα επιστρέψουν στην Πάτρα στις 9.00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...