Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ονειρεμένο ελληνικό Πάσχα με μοναδικές εκπλήξεις

Στο Club Agia Anna στη Β. Εύβοια

Αν ονειρεύεστε ένα αυθεντικό ελληνικό Πάσχα, γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις και μοναδικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους... Αν, παράλληλα, θέλετε να βρεθείτε στην καρδιά ενός πευκόφυτου δάσους και σε απόσταση αναπνοής από μια μαγευτική παραλία...

Το Club Agia Anna, με τα πολυτελή Cabanas και τα μοναδικά YURTS, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, μόλις 2,5 ώρες από την Αθήνα, σε μια τοποθεσία ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς. Για τις ημέρες του Πάσχα, οι προσεγμένοι χώροι του Club Agia Anna και το σπάνιο φυσικό τοπίο θα αποτελέσουν το σκηνικό που θα φιλοξενήσει τις δραστηριότητές σας: πικ-νικ στους καταρράκτες, περιποιήσεις spa, live μουσική, αξέχαστα πάρτυ με ψυχαγωγική ομάδα, εκδρομικές αποδράσεις, παιχνίδι και προβολές ταινιών για παιδιά, μια ξεχωριστή Ανάσταση, αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα, μια γιορτινή Λαμπρή με πασχαλινό γλέντι... και πολλές ακόμα ανεπανάληπτες στιγμές που θα μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

CLUB AGIA ANNA RESORT, ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ, ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ
τηλ. για κρατήσεις: 210 3602202

fax: 210 3606738, e-mail: info@clubagiaanna.gr

URL: www.clubagiaanna.gr


* Στο παρακάτω link δείτε το ειδικό πρόγραμμα Πάσχα για 4 διανυκτερεύσεις στο Club της Αγίας Άννας και το πρόγραμμα δραστηριοτήτων .


http://www.clubagiaanna.gr/images/docs/CAA-EASTER%202011&activities.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...