Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

«Ταξιδιωτική Βοήθεια» από την INTERAMERICAN

Το νέο πρόγραμμα ασφάλισης ταξιδίου «Ταξιδιωτική Βοήθεια» προωθεί η INTERAMERICAN. Το πρόγραμμα συνδυάζει τις υπηρεσίες προσωπικής βοήθειας (άμεση ιατρική υποστήριξη και διακομιδή παθόντος) με μια σειρά ασφαλιστικών καλύψεων. 

Συγκεκριμένα, η «Ταξιδιωτική Βοήθεια» περιλαμβάνει αποζημίωση για ακύρωση προγραμματισμένου ταξιδίου, κάλυψη καταστροφής αποσκευών από διάφορες αιτίες και καθυστέρηση στην αναχώρηση πτήσης, ασφάλιση για θάνατο από ατύχημα, κάλυψη προσωπικής αστικής ευθύνης, εξόδων για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και νομική υποστήριξη του ασφαλισμένου.

Το πρόγραμμα της INTERAMERICAN διατίθεται για ατομική ασφάλιση προσώπων ηλικίας μέχρι 75 ετών, με ισχύ των καλύψεων σε όλον τον κόσμο και για διάρκεια 30 ημερών ανά ταξίδι. Παράλληλα, διατίθεται και σε τουριστικά γραφεία για την ασφάλιση των πελατών τους με ανοιχτό ομαδικό συμβόλαιο, στο οποίο εντάσσονται κάθε φορά τα άτομα που ταξιδεύουν.

Σημειώνεται ότι, παράλληλα η εταιρεία ξεκίνησε ενέργεια ειδικής προσφοράς του προγράμματος με direct mail στους υφιστάμενους πελάτες των κλάδων αυτοκινήτου και πυρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...