Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Η Μήλος μέσα από... τη ματιά φωτογράφου διεθνούς ακτινοβολίας!

Φέτος το καλοκαίρι, η έμπνευση και το ταλέντο του Ιταλού φωτογράφου, Paolo Giocoso, ενώθηκαν με το απαράμιλλο κάλος της Μήλου για να δημιουργήσουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο Paolo Giocoso, έχει υπηρετήσει πιστά τον τομέα της φωτογράφισης διεθνών προδιαγραφών. Στο portfolio του εντάσσονται επιτυχημένες συνεργασίες με κορυφαίους τίτλους, όπως “Conde Nast Traveller", "Amica", "In Viaggi", "Vogue". Καθοριστική για την πραγματοποίηση της φετινής φωτογράφισης στη Μήλο ήταν η συμβολή του Δήμου, έπειτα από πρωτοβουλία της εταιρίας συμβούλων "MTC GROUP".

«Στην συνάντηση που προηγήθηκε με τους υπευθύνους στο Μιλάνο, το Φεβρουάριο, ενθουσιάστηκα με το ενδεχόμενο της συνεργασίας. Ανέβαλα τα επαγγελματικά μου πλάνα σε άλλους προορισμούς, ώστε να πετύχω το κατάλληλο φως στο νησί. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε απόλυτα. Η Μήλος διαθέτει τη λάμψη και την γοητεία, που σε πολύ λίγα μέρη στο κόσμο συναντά κανείς», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Giocoso.


 Η φωτογράφιση αναμένεται να διανθίσει τα αφιερώματα έγκριτων Ιταλικών ταξιδιωτικών μέσων, ενώ ο καλλιτέχνης προσέφερε μέρος του έργου του για τους σκοπούς της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...