Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Προσφορές, εκπτώσεις και δωρεάν εισιτήρια για να γεμίσουν τα πλοία το καλοκαίρι

Τα ακριβά ακτοπλοϊκά εισιτήρια ήταν ένας από τους βασικότερους παράγοντες που δεν επέτρεπε σε πολύ κόσμο να εγκαταλείψει κατά την καλοκαιρινή περίοδο την Αθήνα για κάποιο νησί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα πλοία να φεύγουν με μικρό αριθμό επιβατών. Εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών οι ακτοπλοϊκές εταιρείες με προγράμματα προσφορών, εκπτώσεων, ακόμα και δωρεάν εισιτήριο επιστροφής προσπαθούν να προσελκύσουν επιβάτες.

Οπως αναφέρει και η «Ημερησία» οι εκπτώσεις και οι προσφορές περιλαμβάνουν καμπίνες, αυτοκίνητα, ομαδικά εισιτήρια.

Ειδικότερα:

- κατάστρωμα + IX 85 ευρώ

- καμπίνα ΑΒ2 + ΙΧ 160 ευρώ

- καμπίνα ΑΒ3 + ΙΧ 180 ευρώ

- καμπίνα ΑΒ4 + ΙΧ 196 ευρώ

Η ANEK Lines από τις 5 Ιουλίου έως τις 8 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματίσει 74 ημερήσια δρομολόγια για την γραμμή των Χανίων πραγματοποιώντας, ταυτόχρονα, κάθε βράδυ και τις αναχωρήσεις από και προς Πειραιά στις 21.00 με άφιξη στις 06.00.

Η εταιρεία προσφέρει στους επιβάτες μεταξύ άλλων:
30% έκπτωση σε καμπίνες και ΙΧ. στα ημερήσια δρομολόγια
3+1 δωρεάν εισιτήριο: στα 4 εισιτήρια το ένα χορηγείται δωρεάν για αγορές με ενιαίο κωδικό κράτησης σε 4κλινη καμπίνα, σε όλα τα δρομολόγια.
20% έκπτωση στην οικονομική θέση και τα αεροπορικά καθίσματα στα ημερήσια δρομολόγια.
20% έκπτωση στους ναύλους επιστροφής στα βραδινά δρομολόγια με την έκδοση εισιτηρίου μετάβασης και επιστροφής.
Δωρεάν εισιτήρια σε παιδιά έως 4 ετών σε οικονομική θέση.
50% έκπτωση σε παιδιά, από 4 έως 12 ετών σε όλες τις θέσεις.
Έως 50% έκπτωση σε πολύτεκνους, τρίτεκνους, φοιτητές, οπλίτες, ΑΜΕΑ κλπ σε όλα τα δρομολόγια.

Επίσης όσοι προγραμματίσουν έγκαιρα το ταξίδι στα Χανιά τους περιμένουν, σύμφωνα με την εταιρεία, ειδικές τιμές για περιορισμένες θέσεις όπως:
  • 84 ευρώ για 1 επιβάτη και 1 Ι.Χ.
  • 158 ευρώ για 2 επιβάτες και 1 Ι.Χ.
  • 178 ευρώ για 3 επιβάτες και 1 Ι.Χ.
  • 194 ευρώ για 4 επιβάτες και 1 Ι.Χ
Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι καλοκαιρινές προσφορές ισχύουν στα βραδινά δρομολόγια έως 18/07 και στα ημερήσια κάθε Παρασκευή και Κυριακή έως 28/07, εκτός της καμπίνας ΑΒ4. Επίσης ισχύουν σε εισιτήρια μίας διαδρομής και για περιορισμένο αριθμό θέσεων όταν ένα τουλάχιστον Ι.Χ. περιλαμβάνεται στην κράτηση και οι επιβάτες επιλέγουν ολόκληρη καμπίνα (ΑΒ2, ΑΒ3, ΑΒ4) ενώ δεν μπορούν να συνδυασθούν με τις υπόλοιπες Εμπορικές Εκπτώσεις της γραμμής Χανίων.

Και η Minoan Lines προσφέρει ειδικές τιμές για να προσελκύσει επιβάτες στην γραμμή Ηράκλειο - Πειραιάς. Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, στα πακέτα προσφορών μπορεί ο επιβάτης να κερδίσει έως και 35% και ειδικότερα αν επιλέξει:
κατάστρωμα + IX 85 ευρώ
καμπίνα ΑΒ2 + ΙΧ 160 ευρώ
καμπίνα ΑΒ3 + ΙΧ 180 ευρώ
καμπίνα ΑΒ4 + ΙΧ 196 ευρώ

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ισχύουν για ταξίδια μονής διαδρομής και τα εισιτήρια των συγκεκριμένων προσφορών δεν μπορούν να μετατραπούν σε εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας.

Επίσης η Hellenic Seaways σε συνεργασία με την Cosmote προσφέρει στους πελάτες της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας το εισιτήριο της επιστροφής, όπως σημειώνεται. Ο πελάτης μπορεί να στείλει κενό SMS στο 19019 (0,50€/SMS) και θα αποκτήσει ένα ψηφιακό κωδικό τον οποίο μπορεί να εξαργυρώσει κατά την αγορά του εισιτηρίου αναχώρησης για τον προορισμό της επιλογής και θα αποκτά εντελώς δωρεάν το εισιτήριο της επιστροφής: επιβάτη, οχήματος, μοτοσικλέτας

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως «η αγορά του κάθε εισιτηρίου αναχώρησης πραγματοποιείται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρίας στο τηλέφωνο 210 4199000 με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, όπου θα παραλαμβάνει έναν μοναδικό 10ψήφιο κωδικό κράτησης για το ταξίδι».

Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής μπορεί κάποιος να προμηθευτεί από τα κεντρικά λιμάνια αναχώρησης: Πειραιά, Ραφήνα, Ηρακλείου, Βόλου, Αγ. Κωνσταντίνου και του κεντρικού εκδοτηρίου της Hellenic Seaways (Άστιγγος 6, Πλ. Καραϊσκάκη, Πειραιάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...