Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

OI ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Prague - Barrandov bridge at night.Image via WikipediaΤο Signature Travel  σας προφέρει μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε τις ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ με μια7ήμερη αεροπορική εκδρομή και ακόμη να δείτε από κοντά το μαγευτικό Κάρλοβυ Βάρυ και να κάνετε (χωρίς καμιά επιβάρυνση) κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα και όλα αυτά με μόνο 498 ευρώ !

Το Signature Travel  αναφέρει "Εμείς Υπογράφουμε το Ταξίδι" και βάζει την σφραγίδα του σε  μια ακόμη ταξιδιωτική εμπειρία. Το Signature Travel  Μητροπόλεως 26-28 (1ος όροφος) , 2103245620, 2103232421, 2103245508 (fax) , info@signature.gr

Αναχωρήσεις ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ

Διαβάστε το αναλυτικο πρόγραμμα για να αντιληφθείτε το μέγεθος της προσφοράς ΠΟΥ ΜΟΝΟ  το  Signature Travel μπορεί να σας προσφέρει !

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βουδαπέστη . Άφιξη και αναχώρηση για την ξενάγηση της βασίλισσας της τσιγγάνικης μουσικής .Η Βούδα πάνω σε χαμηλούς λόφους , η Πέστη απέναντί της σε μεγάλη πεδιάδα .Στη μέση ο γαλάζιος Θεός ο Δούναβης .Θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας από την Πέστη .Θα επισκεφθούμε την Πλατεία Ηρώων , τον καθεδρικό ναό του Αγ.Στεφάνου και την Όπερα . Ύστερα διασχίζοντας τον Δούναβη θα βρεθούμε στην Βούδα για να δούμε τον Πύργο των Ψαράδων , την θαυμαστή εκκλησία του Ματία και θα απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη από τον λόφο του Γκέλερτ και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη.Γεύμα και το απόγευμα ελεύθερο να χαρείτε το Παρίσι της ΑνατολήςΤο απόγευμα το Μαργαριτάρι του Δούναβη , η πανέμορφη Βουδαπέστη μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να την γνωρίσουμε . Προεραιτικη εκδρομή Κρουαζιέρα στο Δούναβη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα : ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ( ξενάγηση)
Budapest at NightImage by szeke via FlickrΠρωινό και σήμερα αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας επισκεπτόμενοι τα πραγματικά αξιόλογα μουσεία της πόλης .Επισκεφθείτε τις θέρμες της πόλης , το Κοινοβούλιο , την Εθνική Πινακοθήκη κ.α. Για την διασκέδασή σας προτείνουμε τον Ζωολογικό κήπο .Αν θέλετε στιγμές ηρεμίας , βρεθείτε για μια βόλτα ή ένα ποτό στο καταπράσινο περιβάλλον του νησιού της Μαργαρίτας.Για τις αγορές σας επισκεφθείτε τη λεωφόρο Ρακότσι και τον πεζόδρομο Βάτσι . Το απόγευμα απολαύστε τον καφέ και το γλυκό σας στο CAFE CERBAUD ή σε κάποιο άλλο cafe της πόλης .Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά ξεφάντωμα σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά.Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΡΑΓΑ
Μετά το πρωινό , επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Τσεχίας , την Πράγα .Οι τελευταίες εικόνες από μια μαγευτική πόλη θα μας συντροφεύουν στη διαδρομή μας μέχρι την πόλη που ο Γκαίτε ονόμασε σαν Πολύτιμο πετράδι στην Κορώνα του κόσμου .Άφιξη στην Χρυσή Πόλη , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , δείπνο ,χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη , διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΠΡΑΓΑ (ξενάγηση)
Πρωινό και η σημερινή μας ξενάγηση ξεκινά από το Κάστρο Χρατσανυ και το μοναστήρι Στράχωφ , συνεχίζουμε με το Λορέτο , την Αρχιεπισκοπή ,και τον εντυπωσιακό ναό του Αγίου Βίτου,πριν περάσουμε στην άλλη πλευρά της πόλης , με τη Μάλα Στράνα και τον ναό του Αγίου Νικολάου και την φημισμένη γέφυρα του Καρόλου.Τελειώνουμε την ξενάγησή μας με την Εβραϊκή συνοικία και περπατώντας τον ακριβότερο δρόμο της πόλης , την οδό Παρισίων, καταλήγουμε στην Παλιά Πόλη . Γεύμα και κρουαζιέρα στο Μολδάβα. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας για περίπατο , άφθονη μουσική και εμπειρίες .Χαρείτε την μαγευτική πόλη .Περιπλανηθείτε στα στενά δρομάκια της πόλης που είναι στολισμένα από πανέμορφα μπαρόκ κτίρια και καθίστε σε κάποιο από τα γραφικά cafe.

5η ημέρα : ΠΡΑΓΑ-Κ.ΒΑΡΥ
Μετά το πρωινό πραγματοποιούμε μια ολοήμερη εκδρομή στην Λουτρόπολη του Καρόλου , το Κάρλοβυ Βάρυ .Χτισμένο κατά μήκος του ποταμού Τέπλα σε ένα γραφικό περιβάλλον έγινε γνωστό για τις ιδιότητες των ιαματικών του πηγών .Τον 14ο αιώνα ο αυτοκράτορας Κάρολος ο 4ος τη χαρακτήρισε Βασιλική Πόλη και την καθιέρωσε σαν κέντρο συνάντησης ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών .Αποτέλεσε αγαπημένο προορισμό προσωπικοτήτων όπως ο Μέγας Πέτρος , η Μαρία Θηρεσία , ο Γκαίτε , ο Σίλερ , ο Μπετόβεν , ο Μπαχ και άλλοι. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Προαιρετική επίσκεψη στην πόλη κόσμημα της Ανατολικής Γερμανίας τη Δρέσδη. Επιστροφή στην Πράγα και για το απόγευμα σας προτείνουμε προαιρετική παρακολούθηση παράστασης Μαύρου Θεάτρου .Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΠΡΑΓΑ- ΒΙΕΝΝΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Πρωινό και στην σημερινή μας πλούσια ξενάγηση θα δούμε την Όπερα , το μουσείο Φυσικής Ιστορίας , τους αυτοκρατορικούς και Λαικούς κήπους , το συγκρότημα των Ανακτόρων Χόμπουργκ , το Κοινοβούλιο , το θαυμάσιο Νεογοτθικό Δημαρχείο , τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου , το μουσείο Καλών Τεχνών και όλα τα άλλα πανέμορφα κτίρια που στολίζουν την πρωτεύουσα. Τελευταία στάση μας στη σημερινή ξενάγηση θα αποτελέσουν τα θερινά ανάκτορα τών Αψβούργων, γνωστό και ως Schonbrunn.Eδώ θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στα σαράντα σπουδαιότερα δωμάτια του Παλατιού απολαμβάνοντας και ξαναζώντας την εποχή της Μαρίας Θηρεσίας, του Φραγκίσκου Ιωσήφ και της Πριγκίπησας Σίσσυ. Στην συνέχεια αναχωρούμε για Βουδαπέστη. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποιήση στα δωμάτια. Δείπνο, διανυκτέρευση.

7η ημέρα : ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και στην συνεχεια αναχωρούμε απο το ξενοδοχείο για μια τελευταια βόλτα στην Βουδαπέστη. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

TIMH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ( ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ) : 498€
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ : 140€
ΠΑΙΔΙ (2 - 12 ΕΤΩΝ) : 448€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βουδαπέστη – Αθήνα με MALEV.
Μεταφορές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* στην Βουδαπέστη, Πράγα
Έξι (6) γέυματα ή δείπνα στο σύνολο της εκδρομής.
Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με ελληνόφωνα ξεναγό
Αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
Ασφάλεια ταξιδιού & Φ.Π.Α
Φόροι αεροδρομίων

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Είσοδοι σε Μουσεία, Ανάκτορα, αρχαιολογικούς χώρους.
Ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά κ.λ.π
Κρουαζιέρα στο Δούναβη.

ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ MALEV
ΑΘΗΝΑ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 05.00 - 06.05
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΑΘΗΝΑ 23.35 - 02.35
Από:498,00 €
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...