Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

«Τρίγωνα, κάλαντα, μες τη... Μεσόγειο, Καραϊβική και Μέση Ανατολή!»

Royal Caribbean International's, "MS Oasi...Image via WikipediaΖήστε μοναδικές γιορτές κάνοντας Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στους μαγευτικούς προορισμούς της Royal Caribbean Cruises.

Συγκεκριμένα, το Allure of the Seas σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τα μαγευτικά νερά της Ανατολικής Καραϊβικής σε μια κρουαζιέρα 10 ημερών με αναχώρηση την Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2011, από το Φορτ Λοντερντέηλ στη Φλόριντα. Το κρουαζιερόπλοιο θα επισκεφθεί διάφορα εξωτικά λιμάνια, όπως το Φίλιπσμπουργκ στο Σεν Μάαρτεν, το Σαρλότ Αμαλί στο Σεν Τόμας, το Μπαστέρ στο Σεν Κιτς και το Λαμπαντί στην Αϊτή, με επιστροφή στη Φλόριντα την Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012. Η τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη καμπίνα ξεκινά από 2.160 ευρώ.

Για ταξιδιώτες που επιθυμούν να απολαύσουν τα μαγευτικά νερά της Δυτικής Καραϊβικής, το Oasis of the Seas προσφέρει 8-ήμερη κρουαζιέρα με αναχώρηση από το Φορτ Λοντερντέηλ, στη Φλόριντα το Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2011 και περιλαμβάνει περιήγηση στα λιμάνια της Αϊτής, του Μεξικού και της Τζαμάικας, με επιστροφή στην αφετηρία του το Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011. Η τιμή κατ’ άτομο ξεκινά από 1.500 ευρώ.

Δύο 15-ήμερες κρουαζιέρες στη Νότια Καραϊβική προσφέρει το Celebrity Constellation για την εορταστική περίοδο. Οι δυο κρουαζιέρες θα αποχωρήσουν από το Φόρτ Λοντερντέηλ στη Φλόριντα στις 17 Δεκεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου 2011, με επιστροφή στις 31 Δεκεμβρίου 2011 και 14 Ιανουαρίου, 2012, αντίστοιχα. Το Celebrity Constellation θα σας ταξιδέψει στην εξωτική Αρούμπα, στο Κουρασάο, στη Γρενάδα, στη ρομαντική Σεν Λουτσία, στην Αντίγκουα, στο Σεν Τόμας και στο Σεν Μάαρτεν. Η τιμή κατ’ άτομο για τη Χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα ξεκινά από 1.250 ευρώ ενώ για την Πρωτοχρονιάτικη κρουαζιέρα από 1.000 ευρώ.

Με άρωμα Μέσης Ανατολής θα υποδεχτεί τα Χριστούγεννα το Brilliance of the Seas με δύο 8-ήμερες κρουαζιέρες που θα αναχωρήσουν από το Ντουμπάι τη Δευτέρα, 19 και 26 Δεκεμβρίου 2011, με επιστροφή τη Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011 και 2 Ιανουαρίου 2012, αντίστοιχα. Το κρουαζιερόπλοιο θα προσεγγίσει τα λιμάνια της Φουτζείρα και του Άμπου Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Μουσκάτ του Ομάν. Οι ονειρικές εμπειρίες της Αραβικής χερσονήσου ξεκινούν από 410 ευρώ και 970 ευρώ κατ’ άτομο.

Τέλος, με το Independence of the Seas θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε την Υπέρτατη Μεσόγειο στη Χριστουγεννιάτικη 13-ήμερη κρουαζιέρα με αφετηρία το Σαουθάμπτον της Αγγλίας το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου με επιστροφή την Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου ή να κάνετε πρωτοχρονιά εν πλω με τη κρουαζιέρα που αναχωρεί την ίδια μέρα με επιστροφή την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012. To Independence of the Seas θα επισκεφθεί διάφορες περιοχές της Μεσόγειου, όπως το Βίγκο στην Ισπανία, τη Λισσαβόνα και τη Μαδέιρα στην Πορτογαλία και διάφορα λιμάνια των Κανάριων Νήσων, όπως τη Λανζαρότε, το Λος Πάλμας και την Τενερίφη. Οι τιμές κατ’ άτομο ξεκινούν από 1.500 ευρώ.

Για να ζήσετε και εσείς τη μαγεία της κρουαζιέρας στα πιο μαγευτικά μέρη του πλανήτη, καλέστε τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή τον τουριστικό οργανισμό Navigator, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Royal Caribbean Cruises σε Ελλάδα και Κύπρο στο (+30) 2103609801-3.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...