Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Τρία ελληνικά νησιά στους 12 διεθνείς προορισμούς

«Ήρθε η ώρα για τον ήλιο και τη θάλασσα. Αλλά πού θα πάτε για το πρώτο σύντομο διάλειμμα του καλοκαιριού; Εδώ είναι μια επιλογή από  παραλίες και  οδηγίες για το πού να μείνετε και πώς να τους φτάσετε. Καλό ταξίδι», αναφέρει το δημοσίευμα του διαδικτυακού τόπου www. style .it το οποίο συγκαταλέγει την Μήλο, τη Μύκονο και την Πάρο στους 12 διεθνείς προορισμούς με τις πιο εντυπωσιακές παραλίες

Οι προορισμοί αυτοί αξιολογήθηκαν από τους ταξιδιωτικούς συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού, που ανήκει στη Vogue και στο Vanity Fair της Ιταλίας και διαθέτει εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου.

Τα τρία Ελληνικά νησιά περιλαμβάνονται ανάμεσα στη  Σαρδηνία, την Κύπρο, το Λανζαρότε, το Κάπρι, τη Μάλτα , την Κορσική, την Πάλμα ντε Μαγιόρκα, τη Σικελία και το Πόρτορόσε.

Για τη Μήλο, το νησί της Αφροδίτης, όπως αναφέρει, εκθειάζει «τις διαφορετικές της παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά που αξίζει να τις δοκιμάσει όλες ο επισκέπτης».

Τη Μύκονο τη χαρακτηρίζει το «λευκό νησί όπου κάθε επισκέπτης αισθάνεται σταρ» και αναφέρει ότι η «νυχτερινή ζωή είναι η πιο πολυσύχναστη στη Μεσόγειο».

Τέλος για την Πάρο  αναφέρει ότι «θα εκτιμήσουν τις παραλίες της σε συνδυασμό με την ηρεμία και τα θαλάσσια σπορ».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...