Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΙ ΝΑΥΛΟΙ ΤΗΣ ONEWORLD ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Το πρόγραμμα “Επισκεφθείτε τη Μέση Ανατολή” (Visit Middle East) παρουσίασε η oneworld μετά την πρόσφατη ένταξη της Qatar Airways στη συγκεκριμένη αεροπορική συμμαχία. Το νέο πρόγραμμα έχει στόχο τη διευκόλυνση των ταξιδιωτών προς τη Μ. Ανατολή και προσφέρει ευέλικτους ναύλους για πτήσεις σε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές στον τομέα των αεροπορικών ταξιδιών.

Το πρόγραμμα “Επισκεφθείτε  τη Μέση Ανατολή” της oneworld τέθηκε σε ισχύ από την 1η Νοεμβρίου 2013, μόλις δυο μέρες μετά την ένταξη της Qatar Airways, της πρώτης από τις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες του Κόλπου που γίνεται μέλος σε μια από τις διεθνείς αεροπορικές συμμαχίες.

Μετά την Royal Jordanian, την πρώτη αεροπορική εταιρία του Αραβικού κόσμου που έγινε μέλος της oneworld το 2007, η ένταξη της Qatar Airways ουσιαστικά μετατρέπει την oneworld στην ισχυρότερη αεροπορική συμμαχία στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Στο πρόγραμμα “Επισκεφθείτε τη Μέση Ανατολή” εντάσσονται όλες οι πτήσεις της Qatar Airways και της Royal Jordanian που πραγματοποιούνται στην περιοχή που ορίζεται από τον Κόλπο, το Levant και την Αίγυπτο, καθώς και οι πτήσεις των αεροπορικών εταιριών-μελών της συμμαχίας oneworld που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη περιοχή, δηλαδή της British Airways και της Cathay Pacific.

Το “Επισκεφθείτε τη Μέση Ανατολή” της oneworld καλύπτει πτήσεις σε 30 προορισμούς σε 12 χώρες – και προαπαιτεί απλά την αγορά ενός αεροπορικού εισιτηρίου για να επισκεφθεί κανείς περιοχές με σημαντικά αξιοθέατα όπως την αρχαία πόλη της Πέτρας, τους θησαυρούς του Λούξορ, την κοσμοπολιτική Ντόχα και τις αμμουδιές της Μουσκατ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...