Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BRITISH AIRWAYS

British Airways
British Airways (Photo credit: BriYYZ)

Ο Νέος Χρόνος είναι για τα καλά εδώ και μέσα στις αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι σίγουρα τα ταξίδια! 


Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσετε εκείνο το ταξίδι που ονειρεύεστε, καθώς με τις προσφορές της British Airways μπορείτε να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο. Από τις 14 Ιανουαρίου η εταιρεία προσφέρει εκπτώσεις σε χιλιάδες πτήσεις και πακέτα διακοπών για όλο τον κόσμο. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές της British Airways και απολαύστε μια καινούρια εμπειρία, εξερευνήστε τις πιο ωραίες πόλεις ή ταξιδέψτε σε έναν απομακρυσμένο προορισμό!


H British Airways προσφέρει εκπτώσεις στα εισιτήρια μεταξύ της Αθήνας και Θεσσαλονίκης και δημοφιλών προορισμών σε όλο τον κόσμο, όπως η Νέα Υόρκη, το Γιοχάνεσμπουργκ, το Χονγκ Κονγκ, το Σύδνεϋ, τη Μελβούρνη, τη Βομβάη, το Λας Βέγκας, το Σικάγο, το Λος Άντζελες κ.α. Οι ειδικοί ναύλοι, που ξεκινούν από μόλις 112 ευρώ για το Χονγκ Κονγκ και 236 ευρώ για Νέα Υόρκη είναι διαθέσιμοι από τις 14 Ιανουαρίου 2014 μέχρι και τις 11 Φεβρουαρίου 2014. Εφόσον οι πελάτες μπορούν να ταξιδέψουν έως τις 15 Ιουνίου 2014, αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος να διώξετε τη μελαγχολία του χειμώνα και να οργανώσετε μία απόδραση προς οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη.

Η κα Φρέντυ Στίερ, Γενική Διευθύντρια της British Airways για την Ελλάδα δήλωσε σχετικά: “Με περισσότερους από 175 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, θέλαμε να δώσουμε τους ταξιδιώτες στην Ελλάδα την ευκαιρία να γυρίσουν τον κόσμο και να κάνουν το ταξίδι που ονειρεύονται, ακόμη πιο οικονομικά. Και επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις ισχύει ο κανόνας του όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα θα προτρέπαμε τους πελάτες μας να κλείσουν γρήγορα τα εισιτήριά τους για να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή τιμή.”

Για κρατήσεις θέσεων, καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά το ταξίδι σας με την British Airways, επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα της εταιρείας www.ba.com, το Κέντρο Κρατήσεων στο 0080044146798 ή τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Οι επιβάτες της British Airways που ταξιδεύουν σε προορισμούς των ΗΠΑ μπορούν να συμπληρώνουν online τις επιπλέον πληροφορίες που απαιτούνται, ώστε να παρουσιαστούν απευθείας στην πύλη επιβίβασης, αποφεύγοντας κάθε άλλη χρονοβόρα διαδικασία.

* Οι τιμές είναι χωρίς φόρους και επίναυλο καυσίμων και ισχύουν για πτήσεις και από Θεσσαλονίκη. Οι πτήσεις για Χονγκ Κονγκ, Σύδνεϋ και Μελβούρνη πραγματοποιούνται μόνο από την Αθήνα. Ισχύουν περιορισμοί και όροι. Παρακαλώ επισκεφτείτε το ba.com για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προσφορά.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...