Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Grand Forest Metsovo: Nέος προορισμός στα προάστια του γραφικού Μετσόβου

Στις 20 Δεκεμβρίου άνοιξε τις πύλες του το Grand Forest Metsovo ένας νέος  προορισμός στα προάστια του γραφικού Μετσόβου, χτισμένο στους πρόποδες του Εθνικού Πάρκου Πίνδου , Βάλια Κάλντα.


Ένα ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών, αισθητικής και ποιότητας, στην πιο προνομιακή τοποθεσία, με πανοραμική θέα στο Μέτσοβο και στα γύρω χωριά.


Το νέο ξενοδοχειακό «κόσμημα» της ορεινής Ελλάδας σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Βαγγελή Στυλιανίδη ώστε να παρέχει στον επισκέπτη όλες τις ανέσεις των πέντε αστέρων.
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του, περιλαμβάνουν χώρους απόλυτης χαλάρωσης και αναζωογόνησης, εστιατόρια  με παραδοσιακές μετσοβίτικες  γεύσεις , παιδότοπο, computer room, φάρμα με άλογα, ποδήλατα βουνού & ψάρεμα στο ιδιωτικό ποτάμι του ξενοδοχείου.
Με την υπογραφή του πολυβραβευμένου Έκτορα Μποτρίνι, με απόλυτο σεβασμό στην τοπική γαστρονομική παράδοση και με μία πλούσια γκάμα φρέσκων τοπικών προϊόντων ανάλογα  την εποχή, δημιουργήσαμε τα μενού όλων των γευμάτων με στόχο το εστιατόριο "Μέτσοβο 1350μ" να είναι ένας ιδιαίτερος γευστικός προορισμός, προσιτός και για τον φιλοξενούμενο και για τον εξωτερικό επισκέπτη.

Εκτός των συνηθισμένων μενού, επιπλέον υπάρχει ειδική κατηγορία,  για παιδιά, διαβητικούς, χορτοφάγους, εγκύους & μενού διαίτης.

Στο εστιατόριο και στα δύο μπαρ του ξενοδοχείου "Lobby Café" και "The Pines" η εκπληκτική θέα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο συμπληρώνοντας τη γαστρονομική εμπειρία.
Στον κόσμο του Fontus Spa η ευεξία προσφέρεται απλόχερα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον. Το όνομα του Spa προέρχεται από τον θεό της Ρωμαϊκής περιόδου Fontus, γνωστός ως θεός των πηγών.

Ενδεικτικά, το Fontus Spa προσφέρει:

Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με πανοραμική θέα
Υδρομασάζ, power stream, χαμάμ, σάουνα
Εξωτερική πισίνα με sun-deck
Πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο
Τάξεις για ομαδικά προγράμματα
4 δωμάτια θεραπειών και 1 σουίτα ευεξίας.


Αιθουσες πολαπλών χρήσεων
Το ξενοδοχείο Grand Forest Μetsovo προσφέρει αίθουσες πολλαπλών χρήσεων πλήρως εξοπλισμένες και ικανές να φιλοξενήσουν συνέδρια και εκδηλώσεις στις παρακάτω διατάξεις:

400 άτομα Theatre Style
160 άτομα Classroom Style
300 άτομα Banquet Style


Στη διάθεση των συμμετεχόντων βρίσκονται επίσης:

3 αυτόνομα Breakout rooms
Ευρύχωρο φουαγιέ για coffee breaks ή cocktail parties
Ξεχωριστός εκθεσιακός χώρος 200 τ.μ.
Αίθουσα γραμματειακής υποστήριξης συνεδρίου, πλήρως εξοπλισμένο business centre, γκαρνταρόμπα.
Υπερσύγχρονος οπτικοακουστικός εξοπλισμός.

Ανάλογα με τις ανάγκες των εκδηλώσεων ή συνεστιάσεων, οι φιλοξενούμενοί μας έχουν να επιλέξουν από μία ευρεία γκάμα μενού και παροχών για να εκμεταλλευτούν πλήρως την ποιότητα και ποικιλία του Grand Forest Metsovo.


Παροχές εντός συγκροτήματος …εκτός ξενοδοχείου

Με πολλά στρέμματα παρθένου δάσους μαύρης πεύκης γύρω σας είναι σχεδόν αδύνατο να μην βρείτε την προσωπική σας γωνία απόλαυσης. Διαλέξτε μία από τις 3 σηματοδοτημένες διαδρομές περιπάτου ξεκινώντας από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και κατευθυνθείτε είτε προς το ποτάμι, είτε προς την βουνοκορφή. Στο δρόμο σας, θα συναντήσετε το πηγάδι του Πασά, το ύψωμα του Σαλπιγκτή αλλά και πολλά σημεία πανοραμικής θέας.

Τα άλογα της φάρμας του ξενοδοχείου, είναι στη διάθεσή σας είτε για μία μικρή βόλτα μέσα στο δάσος είτε απλώς για να φωτογραφηθούν μαζί με τους μικρούς μας φίλους ταΐζοντας και χαιδεύοντάς τα.Εκτός από τα πανέμορφα άλογα, στο χώρο του ξενοδοχείου θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε τη μικρή φάρμα μας με χαρακτηριστικά ζώα του δάσους όπως ζαρκάδια και αγριοκούνελα.

Για τους μικρούς μας φίλους, μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου δημιουργήσαμε μια μικρή πίστα όπου χρησιμοποιώντας κάποιο από τα παρεχόμενα έλκηθρα, θα μπορούν με ασφάλεια να απολαύσουν το παιχνίδι στο βουνό.

Ζητήστε από το προσωπικό μας να σας οργανώσει ένα πλούσιο καλάθι πικ – νικ για να απολαύσετε τα τοπικά προϊόντα κάτω από τον ίσκιο ενός πεύκου ή στα ειδικά διαμορφωμένα σημεία μέσα στο δάσος

Βάζουμε τα σύνεργα και το ποτάμι, βάλτε την τέχνη (ή την τύχη) του ψαρέματος. Οι τεχνίτες (ή απλώς τυχεροί) φέρτε μας τις πέστροφες να σας τις μαγειρέψουμε.

Συμβουλευτείτε τον "Προσωπικό Σύμβουλο Εμπειριών" για ειδικές διαδρομές κάθε επιπέδου δυσκολίας μέσα από το δάσος ή το Μέτσοβο και τις γύρω περιοχές. Με το ποδήλατο που θα σας παρέχουμε απολαύστε την άγρια ομορφιά της ηπειρώτικης φύσης.

Ξεκινώντας από το ξενοδοχείο, απολαύστε εξαιρετικές διαδρομές για τετρακίνητα οχήματα τόσο στο βουνό όσο και μέσα στο πλούσιο δάσος.

Σηματοδοτημένα ορειβατικά μονοπάτια οδηγούν από τον Προφήτη Ηλία στη Φλέγγα Μαυροβουνίου (υψ. 2159 μ.) μετά από πορεία 5 ωρών και 30΄(σηματοδότηση Ρ1).

Εστιατόριο "Mέτσοβο 1350μ."
Πρωϊνό: 07:30 – 11:30
Γεύματα: 12:00 – 23:30
Lobby Café
09:00 - 24:00
"The Pines" Bar
16:00 - 01:00
Tips: free wi-fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου
Parking: ανοιχτό & κλειστό (50 θέσεις)

 Grand Forest Metsovo

   Εγνατία Οδός - Κόμβος 7Α Ανηλίου

   Μέτσοβο 44200, Ήπειρος, Ελλάδα

  Τηλ: 26560 29001-4

  Email: info@grand-forest.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...