Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Το Ναυάγιο, η πιο όμορφη παραλία του κόσμου

Η πανέμορφη παραλία του Ιονίου κάνει το γύρο του κόσμου και εντυπωσιάζει


Έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πλέον όμορφες παραλίες όχι μόνο του Ιονίου, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας και αυτή τη φορά το διάφανο χρώμα των νερών της και το ναυάγιο, που τη χαρακτηρίζει κάνει το γύρο του κόσμου και αφήνει τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό.


«Σκέφτεστε 'σιγά ακόμα ακόμα μια όμορφη παραλία', αλλά κοιτάξτε καλύτερα», γράφει σε δημοσίευμά της η Ηuffingtonpost, η οποία χαρακτηρίζει την παραλία του ναυαγίου στο νησί της Ζακύνθου ως την «ωραιότερη παραλία στον κόσμο».

«Ναυάγιο λέγεται η ομορφότερη παραλία της Ελλάδας και αν όλοι συμφωνούμε ότι είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη του πλανήτη, τότε σίγουρα μιλάμε για την ομορφότερη παραλία σε ολόκληρο τον κόσμο. Κοιτάξτε φωτογραφίες!», συνεχίζει το ίδιο δημοσίευμα.

Μάλιστα, κάνει και ιδιαίτερη μνεία στο ναυάγιο, γράφοντας: «Υπάρχει ένα μεγάλο πλοίο που 'κάθεται' στην παραλία, που είναι ό,τι απέμεινε από ένα πλοίο που μετέφερε λαθραίο εμπόρευμα και ναυάγησε. Από εκεί πήρε και το όνομά της», συνεχίζει το δημοσίευμα και προτρέπει τους αναγνώστες να θαυμάσουν τα χρώματα και την ομορφιά της παραλίας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...