Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Grace Mykonos: Δελεαστικές προσφορές για το Πάσχα

Το πολυβραβευμένο luxury boutique ξενοδοχείο Grace Mykonos που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και την προτίμηση των πιστών εραστών της κοσμοπολίτικης Μυκόνου, υποδέχεται το φετινό Πάσχα επιφυλάσσοντας εντυπωσιακές εκπλήξεις και δελεαστικές προσφορές για τους εκλεκτικούς επισκέπτες του.  


Για το τριήμερο της Ανάστασης (22 – 25 Απριλίου), το Grace Mykonos έχει τη χαρά να προσφέρει ένα πακέτο διαμονής τριών (3) διανυκτερεύσεων με επιπλέον ξεχωριστές παροχές σε προνομιακή τιμή, προσαρμοσμένο στις δικές σας απαιτήσεις. Ξεκινώντας απο 585 Ευρώ για δύο ατομά και έως 2 παιδιά στο ίδιο δωμάτιο χωρίς χρέωση, απολαμβάνετε Grace Champagne breakfast, ειδικό μενού για τα γεύματα του Μ. Σαββάτου και Κυριακής του Πάσχα, και δωρεάν μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο κατά την άφιξη και την αναχώρηση.  

O chef Παύλος  Σιμοτόπουλος, έχοντας ταξιδέψει σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας το χειμώνα μαζεύοντας γεύσεις, αρώματα και εμπειρίες, και χρησιμοποιώντας τα πιο εκλεκτά υλικά, έχει προετοιμάσει ένα ειδικό μενού για να σας μυήσει στα απόκρυφα της Μεσογειακής κουζίνας. Πασχαλινές γεύσεις, παραδοσιακά τοπικά προιόντα όπως λούζα και σπιτικά πιτάρια με ξυνοτύρι και μέλι παραγωγής, αλλά και διαλεγμένα βιολογικά λαχανικά και άγρια χόρτα συνδυασμένα με ολόφρεσκα θαλασσινά, είναι μόνο μερικές απο τις γευστικές εμπειρίες που θα απολαύσετε. Και αν έχετε και συγκεκριμένες διατροφικές συνήθειες, ο Chef μας θα χαρεί ιδιαίτερα να ετοιμάσει ξεχωριστό μενού προσαρμοσμένο στις προσωπικές σας ανάγκες. 
Το Grace Mykonos, καλωσορίζει την άνοιξη …

1 σχόλιο:

  1. Σε συνδασμό με φθήνα εισητήρια στην hellenic seaways γι αυτή την περίοδο, θα απολαύσουμε ένα τέλειο τριήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...