Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Η Ισπανία συναντά την Ελλάδα

Teneriffa, La Laguna, Iglesia de La ConceptionImage via WikipediaΗ Ισπανία αποτελεί μία κορυφαία χώρα στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού οι αμέτρητες τουριστικές ομορφιές της, προσελκύουν κάθε έτος περίπου 53 εκατομμύρια επισκέπτες. Ο εντυπωσιακός αυτός αριθμός τοποθετεί την Ισπανία στη δεύτερη θέση της πανευρωπαϊκής κατάταξης εισερχόμενου τουρισμού από όλο τον κόσμο.

Η κα Elena Valdés, Διευθύντρια του Ισπανικού Οργανισμού Τουρισμού στη Ρώμη και υπεύθυνη για τις Μεσογειακές χώρες δήλωσε: “Οι αριθμοί είναι σημαντικοί και είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε τη βιωσιμότητα του τουριστικού μας προϊόντος, αλλά εξίσου, τα ποιοτικά δεδομένα προβάλλουν σημαντικά στοιχεία: 84% των τουριστών επαναλαμβάνουν την επίσκεψη τους στη χώρα, ενώ 40% έρχονται ξανά για επίσκεψη 10 ή περισσότερες φορές.”

Προφανώς, τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Ισπανίας έχουν συμβάλλει στην ανάπτυξη του τουρισμού. Το εξαιρετικό κλίμα, οι φυσικές ομορφιές, η ποικιλία στο τοπίο και το μήκος των πανέμορφων ακτογραμμών έχουν συνεισφέρει θετικά στην τουριστική άνθηση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...