Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Κωνσταντινούπολη: 4 Μέρες MONO 420,00 €

Μια εκπληκτική προσφορά από το SIGNATURE TRAVEL  για την Κωνσταντινούπολη: 4 Μέρες MONO 420,00 €  ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 04/03 & 24/03

Η Κωνσταντινούπολη είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των ελλήνων. Εκεί χτυπά (ακόμη...) η καρδιά της ορθοδοξίας. Θα μυρίσετε το άρωμα μιας Ελλάδας που χάθηκε και θα συναντήσετε  μια Ελλάδα που παλεύει να επιζήσει.

Θα ανακαλύψετε στο σταυροδρόμι της Δύσης και της Ανατολής όλα αυτά που οι δικοί σας έχουν διηγηθεί.

Διαβάστε το πλήρες πρόγραμμα για να πάρετε μια γεύση από την Πόλη και να ξέρετε τι θα απολαύσετε με τη συμμετοχή σας στην εκδρομή:

1η ΗΜΕΡΑ: AΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
 Αναχώρηση από το Ελ. Βενιζέλος. Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη, συνάντηση με τον τοπικό Ελληνόφωνο συνοδό/ξεναγό μας . Πανοραμική ξενάγηση της πόλης και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας.Το απόγευμα προαιρετική ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ!!!.Διανυκτέρευση.

 2η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
 Πρόγευμα και προαιρετική αναχώρηση για ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Πόλης. Θα ξεκινήσουμε από το μεγαλύτερο μνημείο του ελληνισμού και της χριστιανοσύνης, την Αγία Σοφία. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Βυζαντινό Ιππόδρομο, το θρυλικό Μπλε Τζαμί (Σουλτάναχμετ) και τη Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού. Μετά από ένα διάλειμμα για γεύμα και λίγη ανάπαυση, η ημέρα μας θα κλείσει με την επίσκεψή μας στο σουλτανικό ανάκτορο Τοπ Καπί στη χερσόνησο που ιδρύθηκε η αρχαία αποικία του Βυζαντίου.Διανυκτέρευση.
 3η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
 Πρόγευμα και προαιρετική αναχώρηση για ξενάγηση. Θα επισκεφτούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, την Παναγία των Βλαχερνών, τη Μονή της Χώρας με τα περίφημα ψηφιδωτά , το Μπαλουκλί (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) που συνδέεται με τους θρύλους για τα μισοτηγανισμένα ψάρια και την άλωση της Πόλης και το περίφημο ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην εκπληκτική Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 5.000 μαγαζιά για να κάνετε τις αγορές σας. Για το βράδυ σας προτείνουμε  διασκέδαση σε παραδοσιακό νυχτερινό κέντρο με ζωντανή ορχήστρα και παραδοσιακούς χορούς της κοιλιάς  (oriental). Διανυκτέρευση.

 4η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – (ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ) - ΑΘΗΝΑ
 Μετά το πρόγευμα προαιρετική αναχώρηση για το λιμάνι όπου θα επιβιβαστούμε σε πλοίο για να επισκεφθούμε τα Πριγκηπόνησα. Η πρώτη στάση μας θα γίνει στη Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή και την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας στο λόφο της Ελπίδας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Πρίγκηπο, όπου και θα κάνουμε βόλτα με τις παραδοσιακές άμαξες το γύρο του νησιού. . Αργότερα, θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.
 MONO 420,00 €
 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :  
 Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
 Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
 Πανοραμική ξενάγηση πόλης
 Τρεις  διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο επιλογής σας                                       
 Τοπικός Ελληνόφωνος συνοδός/ξεναγός

Signature Travel 

Μητροπόλεως 26 - 28 Σύνταγμα

http://www.signature.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...