Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Delta Airlines: Καθημερινές πτήσεις Νέα Υόρκη - Αθήνα

A Delta Airlines Airbus A330-323E landing on r...
(Photo credit: Wikipedia)
Απευθείας καθημερινές πτήσεις μεταξύ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και Νέας Υόρκης/JFK θα πραγματοποιεί η Delta Air Lines, καθώς όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η Ελλάδα είναι ένας δημοφιλής θερινός προορισμός για τους Αμερικανούς ταξιδιώτες.

Όπως ανακοινώθηκε το δρομολόγιο θα εκτελείται μέχρι τις 27 Οκτωβρίου 2012 και θα προσφέρει περισσότερες από 4.000 θέσεις εβδομαδιαίως. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Delta για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, Frank Jahangir, ήδη παρατηρούνται πολύ θετικά ποσοστά κρατήσεων για το καλοκαίρι και «προσδοκούμε στην υποστήριξη του εισερχόμενου τουρισμού, διακινώντας χιλιάδες περισσότερους επισκέπτες στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, τονώνοντας έτσι και την τοπική οικονομία».

Η απευθείας σύνδεση της Delta μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης/JFK πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A330-300 δυναμικότητας 298 θέσεων, εκ των οποίων η διαρρύθμιση θα έχει ως εξής: 34 BusinessElite, 32 Economy Comfort- το κορυφαίο προϊόν οικονομικής θέσης της Delta και 227 Οικονομικής θέσης.

Η αναχώρηση από την Αθήνα θα γίνεται καθημερινά στις 12:45 ενώ η πτήση από τη Νέα Υόρκη θα πραγματοποιείται στις 16:25.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...