Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Η Σαντορίνη πρωταγωνιστεί φέτος το καλοκαίρι στο Διεθνή Τύπο

santoriniImage by Archigeek via FlickrΤον Ιούλιο στο GQ: Την Σαντορίνη επέλεξε το κορυφαίο Αμερικανικό περιοδικό lifestyle “GQ”, για την πραγματοποίηση της φωτογράφισης που φιλοξενήθηκε στο τεύχος Ιουλίου 2011. Κεντρικό ρόλο είχε ο δημοφιλής ηθοποιός Joe Manganiello, γνωστός ως " Alcide", στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά "True Blood".

Τα γυρίσματα είχαν ως φόντο τη μοναδική θέα της Καλδέρας αλλά και εντυπωσιακά πλάνα από παραδοσιακά Κυκλαδίτικα κτίσματα. Η φωτογράφιση προκάλεσε σχόλια πολλών αμερικανικών sites και τηλεοπτικών εκπομπών, σε σχέση με το πρόσωπο του ηθοποιού, τα οποία – θετικά ή αρνητικά – αναπαρήγαγαν την ομορφιά του νησιού.

Τον Αύγουστο στην αμερικάνικη έκδοση του Conde Nast Traveler: Από όλον τον κόσμο και μαζί με τα λιμάνια της Gustavia, των St Barts των Γαλλικών Δυτικών Ινδιών, του Hong Kong, του Durstein στο Δούναβη της Αυστρίας και το Rio de Janeiro, η Σκάλα των Φηρών επιλέχθηκε από το περιοδικό ως μία από τις πέντε τέλειες στάσεις που πρέπει κανείς να κάνει με μια κρουαζιέρα. Το περιοδικό των 900.000 περίπου αναγνωστών, στο τεύχος Αυγούστου που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες και είναι αφιερωμένο στις κρουαζιέρες, σε ένα εντυπωσιακό φωτογραφικό ανάπτυγμα δύο σελίδων παρουσιάζει και το λιμάνι της Σαντορίνης με τα πέντε πράγματα που δεν πρέπει να παραλείψει ο επισκέπτης της κρουαζιέρας να κάνει λίγο παραπάνω στην πρωτεύουσα των Φηρών. «Αρχικά υπάρχει το απέραντο γαλάζιο. Τότε, ξαφνικά, μια θολή ματιά γης. Στα χρονικά του ταξιδιού, τίποτε δεν ξεπερνά τον αρχέγονο ενθουσιασμό που σταματά τους χτύπους της καρδιάς του να πλησιάζεις κάπου όμορφα από τη θάλασσα», αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό στην εισαγωγή του αφιερώματος στα λιμάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...