Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Το ξενοδοχείο Palazzo στο γραφικό Αρχάγγελο Λακωνίας




Το ξενοδοχείο Palazzo βρίσκεται στο γραφικό Αρχάγγελο Λακωνίας, ένας ιδανικός προορισμός για ήσυχες, ξένοιαστες και αξέχαστες διακοπές όλο το χρόνο. Απέχει από τη Μονεμβάσια 28 χμ.

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

Ο Αρχάγγελος αποτελεί έναν από τους χαρακτηριστικότερους και γραφικότερους παραλιακούς οικισμούς της Πελοποννήσου. Χάρη στους ήρεμους ρυθμούς και στη βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία του, προσφέρεται για οικογενειακές χαλαρές διακοπές, ενώ τα καΐκια που δένουν στο απάνεμο λιμανάκι του χωριού προμηθεύουν καθημερινά τα εστιατόρια και τα μεζεδοπωλεία με θαλασσινά και φρέσκο ψάρι.

Ο Αρχάγγελος ιδρύθηκε το 1811, από τον Μητροπολίτη Χρύσανθο Παγώνη, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει την τοποθεσία ως “τερπνότατη”.

Οι επισκέπτες του Αρχάγγελου μπορούν να επωφεληθούν από την κεντρική θέση του χωριού, που επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα σημαντικότερα αξιοθέατα της Λακωνίας, πραγματοποιώντας ημερήσιες εξορμήσεις προς τη Πλύτρα, το Γέρακα, το Κυπαρίσσι, τη Μονεμβασιά, τη Νεάπολη, την Ελαφόνησο, το Γεράκι, τα σπήλαια Δυρού, το σπήλαιο Αγ. Ανδρέας στην Καστανιά Βοιών, τη Μάνη, το Μυστρά και τα Κύθηρα.

Όποια εποχή κι αν βρεθείτε στη Λακωνία, θα περάσετε αξέχαστες στιγμές γαλήνης και ξεκούρασης, σε συνδυασμό με τη γνωριμία τόπων που είναι πλούσιοι σε αξιοθέατα.

Όταν επισκεφθείτε τη Λακωνία, θα μπορείτε να πείτε ότι γνωρίσατε μία από τις πιο αυθεντικές και ευλογημένες περιοχές που ομορφαίνουν την Ελλάδα.

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Το ξενοδοχείο Palazzo, κτισμένο με μια ιδιαίτερα παραδοσιακή αρχιτεκτονική, πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένο, έχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και είναι δίπλα στη θάλασσα.

Αποτελείται από 14 κλιματιζόμενα δωμάτια, δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα, όπου το καθένα έχει δικό του μπάνιο και μπαλκόνι, τηλέφωνο, τηλεόραση και ψυγείο.

Στο ξενοδοχείο Palazzo οι υπηρεσίες fax, internet (wi-fi) και παρκινγκ, παρέχονται δωρεάν.

Λειτουργεί όλο το χρόνο μέσα σε μια φιλόξενη και φιλική ατμόσφαιρα με τιμές που είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές, σε σχέση με τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Είναι βέβαιο ότι ο Αρχάγγελος και το Hotel Palazzo θα αποτελέσουν την ιδανική αιτία απόδρασης από την καθημερινή σας ρουτίνα.

Παροχές Ξενοδοχείου
· Parking
· Roof garden
· Υπηρεσία Δωματίου
· Υπηρεσία φαξ - Internet Wi-Fi
· Cafe Bar

Παροχές Δωματίου
· Μπαλκόνι
· Μπάνιο
· Κλιματισμός
· Τηλέφωνο
· Τηλεόραση
· Ψυγείο
· Χρηματοκιβώτιο
· Internet Wi-Fi

Με θέα την θάλασσα και απαλή μουσική, σχεδόν πάνω στο κύμα ένας απόλυτος συνδυασμός αισθήσεων, για να απολαύσετε Ελληνικές σπιτικές γεύσεις, παραδοσιακούς μεζέδες, λαχταριστές ποικιλίες, ποτό, καφέ, παγωτά και γλυκά.

Με σεβασμό στον επισκέπτη, εγγύηση για την δική σας ευχάριστη παραμονή, σας περιμένουμε στον Αρχάγγελο Λακωνίας, στο Hotel Palazzo.

HOTEL PALAZZO
230 52 Archangelos Laconia Peloponnese Greece
TEL.: +30 27320 54 111 - 112 | FAX: +30 27320 54 113
Web Page: http://www.palazzo.gr
E-mail: info@palazzo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...