Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Απόλυτος παράδεισος το Cavo Paradiso

Οχι ότι περιμένουμε από τις διάφορες μετρήσεις και έρευνες να μας αποδείξουν ότι το Cavo Paradiso της Μυκόνου είναι ο απόλυτος παράδεισος των κλάμπερ ανά τον κόσμο, όμως τέτοια διάκριση αξίζει αναφορά, διότι έχει σημασία. Το Cavo Paradiso λοιπόν ψηφίστηκε στο Νο 12 της παγκόσμιας κατάταξης για το 2010 όσον αφορά τα καλύτερα κλαμπ του κόσμου από το έγκυρο περιοδικό «DJ Magazine» του Λονδίνου (http://www.djmag.com/top100clubs).

Μάλιστα, σε σχέση με την ανάλογη περσινή ψηφοφορία, το Cavo Paradiso έκανε άλμα 33 (!) θέσεων και έτσι όπως πάει, του χρόνου θα φιγουράρει στα 5 κορυφαία. Εμείς δεν είχαμε καμία αμφιβολία πάντως πως και φέτος το λατρεμένο κλαμπ θα δώσει το παρών δυναμικά σε αυτή την παγκόσμια κατάταξη, αφού έχει όλο το «πακέτο» που δεν διαθέτει κανένα άλλο μαγαζί στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια, μην πούμε και σε ολόκληρη την Ευρώπη: τέλειο location με θέα το Αιγαίο, την κατάλληλη διαρρύθμιση για να μπορούν οι κλάμπερ να νιώθουν πως βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον, τρομερά πάρτι με τους διασημότερους DJs του κόσμου… Τι άλλο θέλετε για να πειστείτε; Τίποτα! Το Cavo Paradiso ανοίγει τις πόρτες του για τη νέα σεζόν στις 14 Μαΐου και μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι, θα μας έχει στα… πούπουλα!

Τι άλλες εκπλήξεις μας ετοιμάζει; Φυσικά το νέο CD «Definitions», που μετά τις θετικές κριτικές από τα περιοδικά παγκοσμίου εμβέλειας (Mix Mag κτλ.), επιστρέφει και θα καταπλήξει με τους Satoshi Tomiie και Mattias Tanzmann στην επιλογή και μίξη του διπλού CD. Δύο καλλιτέχνες με μεγάλες περγαμηνές, οι οποίοι κάνουν αυτό το project ένα από τα πιο συζητημένα φετινά compilations στο παγκόσμιο στερέωμα. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στο νησί από τα μέσα Μαΐου, με το official worldwide launch στις 21 Ιουνίου και το ψηφιακό release στις 12 Ιουλίου.

Και για να τριτώσει το καλό, ακούστε και αυτό: Το Cavo Paradiso ετοιμάζει τις βαλίτσες του και πετάει στις 12 Ιουνίου με κατεύθυνση το Λονδίνο, όπου σε συνεργασία με τη Rhythmatic London, διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά το pre-season Cavo Paradiso World Tour Party. Το φετινό πάρτι δεσπόζει ανάμεσα στα τέσσερα καλύτερα πάρτι που διοργανώνονται στο Λονδίνο από το πιο έγκυρο on line περιοδικό στον πλανήτη, «Resident Advisor».

Το DJ line up είναι καυτό και παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα στο Λονδίνο ένα back to back DJ set από τον Matthias Tanzmann της Moon Harbour και τον resident DJ τoυ Circo Loco της Ibiza, Davide Squillace. Mαζί τους σε πρώτη official εμφάνιση θα είναι οι Steller. Μια συνεργασία του resident DJ του Cavo Paradiso κaι της Rhythmatic, Στάθη Λαζαρίδη, με έναν από τους πιο hot Ελληνες παραγωγούς στο παγκόσμιο στερέωμα, Alex Celler. Το πάρτι θα διεξαχθεί σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην καρδιά του Shoreditch του ανατολικού Λονδίνου και τα εισιτήρια κυκλοφορούν τέλη Απριλίου από το residentadvisor.net. Επιμέλεια: ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΑΝΤΕΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...