Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Οι δέκα καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων σε πολυτελείς προορισμούς

Η σύγκριση ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr δημιούργησε μια λίστα με τις δέκα καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων σε κάποιες από τις πιο ακριβές πόλεις διακοπών του κόσμου.
 Υπάρχουν προορισμοί διακοπών τους οποίους κάποιοι μόνο να ονειρευτούν μπορούν. Διακοπές ξεκούρασης στις Μαλδίβες, μια βραδιά στη Μόσχα ή λίγες μέρες στο Μονακό είναι για πολλούς πολυτελείς προορισμοί. Η σύγκριση ξενοδοχειακών τιμών της trivago αποδεικνύει το αντίθετο: η trivago παρουσιάζει δέκα προσφορές ξενοδοχείων στους πιο ακριβούς προορισμούς του κόσμου. Η επιλογή των ξενοδοχείων έγινε βάσει της σχέσης τιμή- υπηρεσίες ενώ αποφασιστικό ρόλο έπαιξε η αξιολόγηση των ταξιδιωτών καθώς και η τιμή του δίκλινου δωματίου ανά βραδιά.

Δείτε παρακάτω τις δέκα καλύτερες προσφορές καταταγμένες σύμφωνα με τις αξιολογήσεις των ταξιδιωτών της κοινότητας της trivago.

1. Grand Palladium Bavaro Resort & Spa, Punta Cana, Δομηνικανή Δημοκρατία

Το ξενοδοχείο Grand Palladium Bavaro Resort & Spa είναι ένα πεντάστερο ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται μπροστά από την παραλία Bavaro στην περιοχή Punta Cana στη Δομηνικανή Δημοκρατία. Αυτή η ειρηνική τοποθεσία είναι περιτριγυρισμένη  από τροπική βλάστηση και από φοινικόδεντρα.
Άφθονοι καραλλιότοποι επεκτείνονται μπροστά από το ξενοδοχείο. Τα δωμάτια είναι μεγάλα και πολυτελή και έχουν θέα προς τη θάλασσα, την πισίνα και τους κήπους. Το ξενοδοχείο διαθέτει έξι εστιατόρια – το Behique, Torres, Cathedral, Bohio, La Uva και το El Arrecife – και σερβίρει μια μεγάλη ποικιλία τοπικών σπεσιαλιτέ αλλά και διεθνείς λιχουδιές.
Στο ξενοδοχείο Grand Palladium Bavaro Resort & Spa όλοι θα μπορέσουν να βρουν τη δραστηριότητα της αρεσκείας τους μιας και το ξενοδοχείο προσφέρει τέσσερις πισίνες, εξοπλισμό για διάφορα θαλάσσια σπορ και μαθήματα χορού. 
 Τιμή για ένα απλό δίκλινο δωμάτιο για το Μάϊο 2010 στην περιοχή Punta Cana:  166 ευρώ
  

2. Shine Hotel, Ημεροβίγλι (Σαντορίνη), Ελλάδα

To ξενοδοχείο Shine Hotel βρίσκεται στο Ημεροβίγλι, στην όμορφη Σαντορίνη. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου παρέχουν όλες τις ανέσεις ενός τοπ ξενοδοχείου, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το ξενοδοχείο πάει και ένα βήμα παραπέρα: οι επισκέπτες έχουν το δικό τους ιδιωτικό τζακούζι.
Το Ημεροβίγλι, το οποίο βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της Καλντέρας, έχει θέα προς το ηφαίστειο της Σαντορίνης και βρίσκεται 300 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Η περιοχή αυτή μαγεύει με τις έντονες χρωματικές αντιθέσεις του λευκού των σπιτιών και του απέραντου μπλε της θάλασσας και του ουρανού.
Το κυκλαδίτικο νησί είναι επιπλέον γνωστό για τα καλά κρασιά του και για το συναρπαστικό ηλιοβασίλεμά του. Λίγα μόνο χιλιόμετρα μακριά βρίσκονται κάποιες από τις όμορφες παραλίες της Σαντορίνης. Μια επίσκεψη στη γειτονική Οία θα ολοκληρώσει τη διαμονή των επισκεπτών στο νησί.
 Τιμή για ένα απλό, δίκλινο δωμάτιο για το Μάϊο του 2010 στο Ημεροβίγλι:  187 ευρώ

3. Maitai Polynesia Bora Bora Hotel, Μπόρα Μπόρα, Γαλλική Πολυνησία

Το ξενοδοχείο Hotel Maitai Polynesia Bora Bora βρίσκεται στη νότια πλευρά, κατά μήκος της λιμνοθάλασσας του νησιού Μπόρα Μπόρα, στο νότιο Ειρηνικό ωκεανό.
Οι επισκέπτες μπορούν να διαλέξουν για τη διαμονή τους ανάμεσα σε μπάνγκαλόους στην παραλία και σε παραδοσιακά, ταϊτιανά  σπιτάκια, τα οποία είναι διακοσμημένα με υλικά από τη φύση και στέκονται πάνω από το νερό. Τα μπάνγκαλόους ενώ έχουν πολυνησιακό στυλ είναι ταυτόχρονα και μοντέρνα διακοσμημένα: μπαμπού, ακριβή ποιότητα ξύλου και κοχύλια έχουν συνδυαστεί επιδέξια με μοντέρνα έπιπλα και υψηλή τεχνολογία. 
Το νησί Μπόρα Μπόρα με την παρθένα φύση του, προσφέρεται για εξορμήσεις: οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα  να κάνουν περιηγήσεις με πλοιάριο στη λιμνοθάλασσα, να κάνουν καταδύσεις, να ταίσουν καρχαρίες ή να κάνουν εκδρομές σαφάρι σε όλο το νησί.  
 Τιμή για ένα απλό, δίκλινο δωμάτιο για το Μάϊο του 2010 στην Γαλλική Πολυνησία:  249 ευρώ

4. La Pensione Svizzera, Ταορμίνα (Σικελία), Ιταλία

Το Pensione Svizzera είναι ένα γοητευτικό ξενοδοχείο τριών αστέρων και βρίσκεται στην καρδιά της πόλης Ταορμίνα στην Σικελία. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Ταορμίνα, την Via Pirandello, η οποία προσφέρει μια φανταστική θέα προς τη θάλασσα και στη γύρω περιοχή. Το ξενοδοχείο διαθέτει  22 δωμάτια και σχεδόν όλα από αυτά έχουν μπαλκόνι με θέα προς τη θάλασσα.
Δίπλα από ένα κήπο γεμάτο φοίνικες, όπου και σερβίρετε το πρωϊνό,  υπάρχει και η ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου η  Lido Tropicana. Η Ταορμίνα είναι γνωστή για τις υπέροχες παραλίες της, τη μεσαιωνική αρχιτεκτονική της και τα υπέροχα τοπία της. Υπάρχουν πολλά, τα οποία αξίζει να δει κανείς όπως για παράδειγμα ο καθεδρικός ναός San Nicolς και τα ερείπια του ελληνικού αμφιθεάτρου.
Τιμή για ένα απλό, δίκλινο δωμάτιο για το Μάϊο του 2010 στην πόλη Ταορμίνα:  158 ευρώ

5. Hotel Alexandra, Λοκάρνο, Ελβετία

To ξενοδοχείο Alexandra είναι μία βίλα του 20ου αιώνα και βρίσκεται στην περιοχή Λοκάρνο, μια από τις ομορφότερες περιοχές στην ιταλική πλευρά της Ελβετίας.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην άκρη της λίμνης Maggiore. Αυτό το τριών αστέρων ξενοδοχείο αποτελείται από 18 άνετα δωμάτια και μια πολύ όμορφη αυλή στην οποίο μπορούν οι επισκέπτες να χαλαρώσουν.
 
Η περιοχή Λοκάρνο αποτελεί τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να αποδράσουν και να βρεθούν κοντά στη φύση και την αρμονία: πεζοπορία στις μεγάλες, ορεινές εκτάσεις, ειδυλλιακά τοπία και ήρεμα νερά από τη λίμνη Maggiore είναι κάποια από τα μέρη, τα οποία μπορεί κανείς πραγματικά να απολαύσει.
Το τελεφερίκ μέχρι την περιοχή Orselina, Cardada και Cimetta προσφέρει απαράμιλλη θέα από τη γύρω περιοχή. Το κάστρο Visconteo και η Piazza Grande είναι μέρη τα οποία αξίζει κάποιος να επισκεφθεί.
Τιμή για ένα απλό, δίκλινο δωμάτιο για το Μάϊο του 2010 στην πόλη Tessin:  200 ευρώ

6. AC Barcelona, Βαρκελώνη, Ισπανία

Tο ξενοδοχείο AC Barcelona είναι ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων και βρίσκεται στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, τη Βαρκελώνη. Το βασικό χαρακτηριστικό του ξενοδοχείου είναι η άνεση και η χαλάρωση και αυτό αντικατοπτρίζεται από τα άνετα δωμάτια και το ευχάριστο και ζεστό του lounge. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου το Dia & Nit υπερήφανα παρουσιάζει την υγιεινή του κουζίνα προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία μεσογειακών λιχουδιών όπως ισπανικά τάπας, σαλάτες, κρεάς και ριζότο.
Από την πισίνα του ξενοδοχείου, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια υπέροχη θέα προς τη θάλασσα. Η Βαρκελώνη από μόνη της έχει πολλά να προσφέρει σε όσους την επισκεφθούν. Ο εντυπωσιακός καθεδρικός ναός Sagrada Familia, το θεαματικό Magnus Opus και το πάρκο Guell του Gaudi είναι απόλυτα must-see. Επιπλέον αξίζει να επισκεφθεί κανείς το μουσείο του Πικάσο και τους βοτανικούς κήπους του πάρκου Parc de Collserola.
 Τιμή για ένα απλό, δίκλινο δωμάτιο για το Μάϊο του 2010 στην Βαρκελώνη:  181 ευρώ

7. Hotel Milan, Μόσχα, Ρωσία

Το ξενοδοχείο Milan είναι ένα χαριτωμένο ξενοδοχείο, τεσσάρων αστέρων και βρίσκεται λίγο έξω από το κέντρο της Μόσχας-μια από τις ακριβότερες μητροπόλεις της Ευρώπης.  Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 300 μοντέρνα δωμάτια και 25  πολυτελείς σουίτες. Μέσα στις υπηρεσίες του ξενοδοχείου ανήκει και η μεταφορά των επισκεπτών με Shuttle Bus από και προς το αεροδρόμιο της Μόσχας.
Το μουσείο Kolomenskoye και το Tsaritsyno βρίσκονται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο. Διάσημα αξιοθέατα όπως το Κρεμλίνο, η Κόκκινη Πλατεία, ο καθεδρικός ναός του Αγίου Βασιλείου και το θέατρο Μπολσόι  βρίσκονται σε ιδανική απόσταση. Όποιος επιλέξει να περάσει τη βραδιά του στο ξενοδοχείο Milan έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε ρώσικες και μεσογειακές σπεσιαλιτέ και να τις απολαύσει με τη συνοδεία γλυκών μελωδιών από το piano bar.
Τιμή για ένα απλό, δίκλινο δωμάτιο για το Μάϊο του 2010 στη Μόσχα:  185 ευρώ 

8. Clarion Hotel Copenhagen, Κοπενγχάγη, Δανία

Tο ξενοδοχείο Clarion Hotel Copenhagen είναι τεσσάρων αστέρων και βρίσκεται μόνο εφτά λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης. Το μοντέρνο design είναι το κύριο χαρακτηριστικό των δωματίων. Μερικά από αυτά έχουν θέα στο λιμάνι της πόλης. Όσοι επιθυμούν να χαλαρώσουν, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη σάουνα και το whirpool, τα οποία βρίσκονται στον τελευταίο όροφο όπως επίσης και το καλόγουστα διακοσμημένο μπαρ.
 
Το κέντρο της Κοπενγχάγης με τα στενά του σοκάκια δεν επιτρέπει την ύπαρξη πολλών αυτοκινήτων. Τα ιστορικά κτίρια 200 και 300 ετών αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα της πόλης. Η προκυμαία Nyhaven κατά μήκος του καναλιού είναι ένα από τα γνωστότερα μέρη της πόλης όπως επίσης και το άγαλμα της Μικρής Γοργόνας.
Τιμή για ένα απλό δίκλινο δωμάτιο για το Μάϊο 2010 στη Δανία:  143 ευρώ

9. The Regency, Roquebrune, Γαλλία

To ξενοδοχείο Regency στην περιοχή Roquebrune είναι ένα μικρό, ρομαντικό ξενοδοχείο και βρίσκεται μπροστά από το παραλία Grand Bleu. Η παραλία Grand Bleu είναι μια λευκή παραλία, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στο Μονακό.
 
Τα δώδεκα δωμάτια αυτού του χαριτωμένου ξενοδοχείου είναι ιδιαίτερα άνετα και οχτώ από αυτά έχουν μια υπέροχη θέα προς τη θάλασσα. Το πρωινό σερβίρεται στην βεράντα του ξενοδοχείου δίπλα από τον κήπο με τους φοίνικες. 
Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να χαλαρώσουν και να ανακαλύψουν τις πολυτελείς αλλά και οικονομικές ταυτόχρονα δραστηριότητες που μπορούν να πραγματοποιήσουν –περίπατοι, καζίνο και εξωτικοί κήποι. 
Τιμή για ένα απλό, δίκλινο δωμάτιο για το Μάϊο του 2010 στο Μόντε Κάρλο:  285 ευρώ

10. NH Rex, Γενεύη, Ελβετία

Το τετράστερο ξενοδοχείο NH Rex βρίσκεται κεντρικά, σε μια επιχειρηματική περιοχή της Γενεύης.  Μέσα σε πολύ λίγα λεπτά από το ξενοδοχείο μπορούν οι επισκέπτες να βρεθούν στη λίμνη της Γενεύης, τη δεύτερη μεγαλύτερη λίμνη της κεντρικής Ευρώπης. Ακόμη και το ορόσημο της πόλης, το Jet d'Eau δεν είναι μακριά.
Το εσωρτερικό του Boutique αυτού ξενοδοχείου έχει χαρακτηριστικά του 19ου αιώνα, έπιπλα αντίκες και κομψή ατμόσφαιρα.  Ένας μικρός, γαλλικός κήπος προσφέρει χώρο για στιγμές χαλάρωσης μετά τη βόλτα στα αξιοθέατα.
Τιμή για ένα απλό, δίκλινο δωμάτιο για το Μάϊο του 2010 στο Μόντε Κάρλο:  198 ευρώ

Η κατάταξη αυτή  βασίζεται στα καλύτερα αξιολογημένα ξενοδοχεία στην www.trivago.gr με τις καλύτερες προσφορές στις πιο ακριβές πόλεις για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο (όπως έχει καθοριστεί από τα αποτελέσματα του Καταλόγου Ξενοδοχειακών Τιμών της trivago για το μήνα Μαίο2010).
Σχετικά με την trivago:
Οι ταξιδιώτες βρίσκουν στην trivago ιδανικά ξενοδοχεία στις καλύτερες τιμές.
 Η online υπηρεσία της είναι να συγκρίνει τιμές ξενοδοχείων από 53 διαφορετικά sites κρατήσεων για 400.000 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο.
Επιπλέον η trivago προσφέρει 15 εκατομμύρια αναφορές για ξενοδοχεία και δείχνει τη γενική βαθμολογία για κάθε ένα από αυτά.
Η trivago δε συγκρίνει μόνο τις τιμές από τα online sites για κρατήσεις ξενοδοχείων, αλλά και τις βαθμολογίες τους.
Οι χρήστες μπορούν να δουν εάν συμπεριλαμβάνεται το πρωινό αλλά και εάν είναι δυνατή  η κράτηση ή η ακύρωση μέσω πιστωτικής κάρτας.
Η trivago έχει το πρώτo “ελεύθερο” meta search: οι ταξιδιώτες μπορούν να ψάξουν ανάλογα με την περιοχή των διακοπών τους, την πόλη ή το όνομα του ξενοδοχείου.
Η trivago GmbH έχει την έδρα της στο Ντύσσελντορφ στη Γερμανία και ιδρύθηκε το 2005. Αυτή τη στιγμή λειτουργούν στην trivago 21 διεθνείς πλατφόρμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...