Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Χαλκιδική:Ημερήσιες κρουαζιέρες στις Σποράδες



«Εκτός της κλασικής κρουαζιέρας που πραγματοποιούμε από Αθήνα προς Πόρο - Υδρα - Αίγινα, δίνουμε τώρα την ευκαιρία στον κόσμο της Β. Ελλάδας να απολαύσει την αξέχαστη εμπειρία της κρουαζιέρας στα ομορφότερα νησιά του κεντρικού Αιγαίου, τη Σκιάθο και τη Σκόπελο», αναφέρει ο πρόεδρος της Υδραϊκής Ναυτικής Εταιρίας, Δημήτρης Δρακόπουλος. «Στα μελλοντικά μας σχέδια -για την επόμενη χρονιά- είναι να φέρουμε δυο ταχύπλοα σκάφη - καταμαράν, τα οποία θα ενώνουν μόνιμα τη Β. Ελλάδα με τις Σποράδες. Αυτό, βέβαια, εφόσον μας «αγκαλιάσει» ο κόσμος και διαπιστώσουμε ότι υπάρχει πράγματι έλλειψη».

Σεργιάνι σε πλακόστρωτα σοκάκια με τα χρώματα και τ' αρώματα από τις μπουκαμβίλιες, σε αγαπημένα ελληνικά νησιά, κολύμπι σε γαλαζοπράσινα νερά, ξεναγήσεις σε αρχαιότητες, γευσιγνωσία μεσογειακών γεύσεων και διασκέδαση με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια. Βάζουμε πλώρη για την ημερήσια κρουαζιέρα σε Σκιάθο και Σκόπελο!

Το κρουαζιερόπλοιο «ANNA MARU» της Υδραϊκής Ναυτικής Εταιρίας δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες της Χαλκιδικής, κι όχι μόνο, να απολαύσουν μια ημερήσια κρουαζιέρα στα πανέμορφα και καταπράσινα νερά των Σποράδων, τη Σκιάθο και τη Σκόπελο.
Ο καπετάνιος του «ANNA MARU», ο Νικόλας δηλώνει «Θέλουμε ο κόσμος να νιώσει την εμπειρία στην κρουαζιέρα. Δεν κάνουμε μια απλή μεταφορά, αλλά παρέχουμε τη διασκέδαση και τον τρόπο ζωής πάνω σ' ένα πλοίο», δήλωσε ο καπετάν Νικόλας και συμπλήρωσε «προσφέρουμε μια αξέχαστη θαλάασια κρουαζιέρα επισκεπτόμενοι δυο νησιά σε μια ημέρα»!
Σκιάθο - Σκόπελο με το «ΑΝΝΑ MARU»
Το κρουαζιερόπλοιο «ANNA MARU» αναχωρεί από τα Νέα Μουδανιά καθημερινά στις 07.15 π.μ. και επιστρέφει γύρω στις 20.30. Υστερα από ένα απολαυστικό ταξίδι 4 ωρών «πιάνει» λιμάνι στη Σκιάθο, όπου παραμένει περίπου 2 ώρες. Συνεχίζει για Σκόπελο (ταξίδι 1 ώρας) όπου και κει παραμένει άλλες 2 ώρες.
Η ώρα της επιστροφής αποτελεί και το αποκορύφωμα της κρουαζιέρας: γλέντι και διασκέδαση με ζωντανή ορχήστρα, χορούς και τραγούδια μέχρι να «πιάσετε» λιμάνι!
Info
- Η Υδραϊκή Ναυτική Εταιρία διαθέτει 3 κρουαζιερόπλοια, ταξιδεύει στις ελληνικές θάλασσες εδώ και 15 χρόνια, ενώ πάνω από 2 εκατ. επισκέπτες απ' όλον τον κόσμο γνώρισαν την αξέχαστη εμπερία της κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά.
- Το κρουαζιερόπλοιο «ANNA MARU» έχει μήκος 77,5 μ., πλάτος 12 μ. και δυο καινούργιες μηχανές 8.000 άλογα και οι δυο. Η μέση ταχύτητα που ταξιδεύει είναι τα 16,5 - 17 μίλια. Απασχολεί 44 άτομα προσωπικό (24 ναυτικό και 20 για τις ανάγκες του πλοίου). Εκτείνεται σε τρία επίπεδα και δυο καταστρώματα. Είναι χωρητικότητας 800 ατόμων.
- Κρουαζιέρες πραγματοποιούνται καθημερινά από τα Νέα Μουδανιά στις 07.15 π.μ. και θα διαρκέσουν ώς τις 10 Οκτωβρίου 2010. Το κόστος της κρουαζιέρας ανέρχεται στα 70 ευρώ μετ' επιστροφής, συμπεριλαμβανομένων μεταφοράς, φαγητού και διασκέδασης. Το πρώτο παιδί έως 12 ετών πληρώνει μισό εισιτήριο, ενώ το δεύτερο παιδί είναι δωρεάν (τηλ. 23730 26980,1, www.onedaycruise.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...