Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

H LOT εκσυγχρονίζει τα κεντρικά συστήματα επιβατών με την υιοθέτηση συστημάτωνinventory της Amadeus



 Η LOT Polish Airlines και η Amadeus, ο κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, ανακοίνωσαν σήμερα την επέκταση της τεχνολογικής τους συνεργασίας με την υιοθέτηση του Star Alliance Common IT Platform (CITP)inventory module, που παρέχεται από την Amadeus.

Η LOT, η οποία χρησιμοποιεί το σύστημα κρατήσεων Altea της Amadeus από το 2003, θα προσθέσει επίσης το Altéa inventory module τηςAmadeus στο σύστημα διαχειρίσης πελατών της. Μετά την εφαρμογή του συστήματος, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2010, η αεροπορική εταιρεία θα διαχειρίζεται τόσο τις κρατήσεις όσο και το inventory από μια ενιαία, νέας γενιάς τεχνολογική πλατφόρμα.

Με την εφαρμογή του CITP για τη διαχείριση του inventory, η LOT θα επωφεληθεί από τις επιπρόσθετες συνέργειες με άλλα μέλη της Star Alliance, όπως το βελτιωμένο time to market, η μείωση του κόστους συνεχούς ανάπτυξης των συστημάτων της και η παροχή απρόσκοπτης εξυπηρέτησης στο διεθνές δίκτυο της Star Alliance.

Το Altéa Inventory της Amadeus είναι ένα ζωτικής σημασίας στοιχείο της σουίτας Altéa της εταιρείας. Έχει σχεδιαστεί με τη χρήση του Service Oriented Architecture, που παρέχει τη δυνατότητα στις αεροπορικές εταιρείες να εφαρμόζουν τις πιο προηγμένες τεχνικές διαχείρισης εσόδων, να αναβαθμίσουν τη διαχείριση των δρομολογίων και να βελτιστοποιούν σημαντικά το χρόνο προώθησης στην αγορά νέων προϊόντων.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με την απόφαση της LOT να επιλέξει την Amadeus ως τον κύριο τεχνολογικό της συνεργάτη για να υποστηρίξει τα βήματα ανάπτυξής της. Με την υιοθέτηση του Altéa Inventory, που θα παρέχει τη δυνατότητα στη LOT να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της, η εταιρεία κάνει ένα σημαντικό άλμα στην τεχνολογία. Ο συνεχής εκσυγχρονισμός της τεχνολογικής υποδομής είναι απαραίτητος για τις αεροπορικές εταιρείες ώστε να παραμένουν ανταγωνιστικές στο τρέχον δύσκολο οικονομικό περιβάλλον”, σχολίασε η κα Julia Sattel, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Airline IT τηςAmadeus.

“Η υιοθέτηση επιπρόσθετων στοιχείων της πλατφόρμας Altéa, θα μας δώσει την δυνατότητα να επιτύχουμε τους σκοπούς μας για παροχή του υψηλότερων επιπέδων εξυπηρέτησης στους πελάτες μας. Η διαχείριση της πλατφόρμας εξυπηρέτησης πελατών μας με το Altéa Inventory θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά μας, θα απλοποιήσει τις κύριες διαδικασίες και θα παρέχει στους πελάτες μας τη δυνατότητα να απολαύσουν όλα τα οφέλη της Star Alliance”, δήλωσε ο κ. Tomasz KochanChief Information Officer της LOT.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που η LOT επέλεξε την πλατφόρμα Common IT της Star Alliance”, σχολίασε ο κJustin ErbacciΑντιπρόεδρος τουΤμήματος Information Technology της Star Alliance. “Υιοθετώντας το ίδιο σύστημα διαχείρισης πελατών με ένα μεγάλο ποσοστό μελών της StarAlliance, η LOT θα επωφεληθεί από τις επιπρόσθετες λειτουργικές συνεργασίες και θα μπορεί να παρέχει μια ενιαία ταξιδιωτική εμπειρία στους πελάτες της”.

Με την προσθήκη της LOT, η κοινότητα του Amadeus Altéa απαριθμεί πλέον πάνω από 130 αεροπορικές εταιρείες, που χρησιμοποιούν το σύστημα κρατήσεων Altéa, και πάνω από 90 αεροπορικές που έχουν επιλέξει την πλήρη έκδοση της σουίτας Altéa CMS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...