Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Μεγάλος Διαγωνισμός ISLAND WARS

Ferry Ariadne of Hellenic Seaways/Minoans Line...Image via WikipediaΤο P.I.G. (Public Image Generator) της αία* relate, διευρύνει τη συνεργασία του με την Hellenic Seaways μετατρέποντας το Hellenic Seaways facebook fanpage σε ένα χρήσιμο microsite με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους υποψήφιους ταξιδιώτες.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, η Hellenic Seaways, η μεγαλύτερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία στο facebook υποδέχθηκε το καλοκαίρι με ένα μεγάλο διαγωνισμό για τους fans της. Αυτή τη φορά όμως, προχωράει ένα βήμα παραπέρα με τον εκρηκτικό διαγωνισμό «ISLAND WARS».

Ο νέος διαδραστικός διαγωνισμός “ISLAND WARS”, από το P.I.G. της αία* relate, είναι ήδη στον αέρα και προσκαλεί όλους τους λάτρεις των διακοπών να ψηφίσουν το αγαπημένο τους νησί. Ο «Πόλεμος των Νησιών» αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, να προσελκύσει ακόμα περισσότερους fans στο Hellenic Seaways facebook fanpage και να αυξήσει το user engagement. Με πλούσια καλοκαιρινά δώρα, δωρεάν εισιτήρια VIP και 500 € στην τσέπη των νικητών ο διαγωνισμός “ISLAND WARS”, από το P.I.G. της αία* relate, αναμένεται να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία στο διαδίκτυο αυτό το καλοκαίρι.

Με εξειδίκευση, φρέσκιες ιδέες και εμπειρία στον χώρο των social media και της web culture, το P.I.G. της αία* relate αποτελεί έναν δυναμικό συνεργάτη για τις εταιρίες και τα προϊόντα που επιθυμούν να απευθυνθούν στο κοινό τους μέσα από το διαδίκτυο αξιόπιστα και αποτελεσματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...