Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Το Grace Santorini στην elite των ξενοδοχείων παγκοσμίως

Το Grace Santorini συνεχίζει τη σταθερή και επιτυχημένη του παρουσία ανάμεσα στην elite των luxury boutique ξενοδοχείων και τις διεθνείς βραβεύσεις, καθώς είναι ήδη shortlisted στην τελική κατάταξη για δύο από τα σημαντικότερα βραβεία αρχιτεκτονικής παγκοσμίως.

Οι κριτές των έγκριτων WAN Awards 2011, κατατάσσουν το Grace Santorini ως ένα από τα έξι καλύτερα luxury boutique ξενοδοχεία του κόσμου για το 2011. Τα WAN Awards είναι βραβεία που αναδεικνύουν τα κορυφαία αρχιτεκτονήματα και τα προβάλλουν μέσω του παγκόσμιου κοινού των World Architecture News. Τα κριτήρια αξιολόγησης είναι εξαιρετικά αυστηρά, ενώ η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από καταξιωμένες προσωπικότητες του design και της αρχιτεκτονικής. Επιπλέον, τα στοιχεία στα οποία δίνουν έμφαση τα WAN Awards είναι η καινοτομία, η πρωτοτυπία, η περιβαλλοντική βιωσιμότητα, η ειδική ποιότητα της κατασκευής, καθώς και άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία προσδίδουν τη μοναδικότητα στα ξενοδοχεία που συμμετέχουν. Για το Grace Santorini η ιστοσελίδα των βραβείων αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το απέριττο design επιτρέπει στο μοναδικό τοπίο να βρίσκεται στο προσκήνιο. Το ξενοδοχείο παρέχει μία σύγχρονη απόδοση της τοπικής αρχιτεκτονικής η οποία χαρακτηρίζεται από την οικονομία του χώρου, από τη ριζοσπαστική απλότητα και από τις φυσικές γραμμές».

Επιπλέον, το εντυπωσιακό al fresco εστιατόριο του Grace Santorini, που βρίσκεται στο χώρο της infinity pool, μπαίνει στο χορό των διακρίσεων μόλις λίγο καιρό μετά την έναρξη της λειτουργίας του. Τα UK and International Restaurant & Bar Design Awards είναι τα μοναδικά βραβεία στο είδος τους, αποκλειστικά αφιερωμένα στο design. Οι συμμετοχές προτείνονται από τους κορυφαίους παγκοσμίως αρχιτέκτονες, designers και hospitality operators, ενώ κριτές είναι διακεκριμένοι άνθρωποι του χώρου, οι οποίοι αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τη σχεδιαστική τελειότητα. Το εστιατόριο του Grace Santorini είναι shortlisted στην κατηγορία International Restaurant, στην οποία βρίσκεται αντιμέτωπο με εστιατόρια σε άλλα 15 ξενοδοχεία, με στόχο την κατάκτηση της πρωτιάς.

Το Grace Santorini παραμένει πιστό στις σημαντικές βραβεύσεις που έχει αποσπάσει από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, αφού έχει ήδη συμπεριληφθεί στη Hot List του Conde Nast Traveller για το 2009, ενώ απέσπασε τον τίτλο του “Greece’s Leading Boutique Hotel” από τα έγκριτα World Travel Awards για δύο συνεχόμενες χρονιές, το 2009 και το 2010, ως απόδειξη του μοναδικού του design και του πολύ υψηλού επιπέδου ποιότητας των δωματίων, των υπηρεσιών και των εγκαταστάσεων. Τοποθετημένο ειδυλλιακά πάνω από την μυστηριακή Καλντέρα και στην πλέον ονειρική θέση του φημισμένου νησιού, το Grace Santorini προσφέρει μοναδικές στιγμές διαμονής και χαλάρωσης στους φιλοξενούμενους του και στα νεόνυμφα ζευγάρια.

Οι αρχιτέκτονες Νικόλας Τραβασάρος (Divercity), και Μαρίτα Νικολούτσου, Μέμος Φιλιππίδης (Mplusm), έχουν επιμεληθεί την πρόσφατη ανακαίνιση στο Grace Santorini και στο εστιατόριου του ξενοδοχείου, και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα στολίδι στο ηφαιστειακό τοπίο της Καλντέρας. Το Grace Santorini διαθέτει πλέον 20 πολυτελή δωμάτια, ανάμεσα στα οποία και η Grace Suite, η μεγαλύτερη πολυτελής σουίτα στην Καλντέρα. Μία από τις τελευταίες προσθήκες είναι και η επιβλητική infinity pool, η οποία ατενίζει προς το βαθύ γαλάζιο του Αιγαίου.

Όσοι έχουν βιώσει τη ξεχωριστή εμπειρία των Grace Hotels, μπορούν να αντιληφθούν γιατί το Grace Santorini συγκαταλέγεται στα κορυφαία ξενοδοχεία παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...