Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Υπηρεσίες και παροχές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενόψει καλοκαιρινών διακοπών

Το επιβατικό κοινό που θα προτιμήσει το τρένο για τις μετακινήσεις του ενόψει των καλοκαιριών διακοπών τον μήνα Αύγουστο θα έχει μια σειρά από υπηρεσίες και παροχές από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για την καλύτερη και πιο άνετη μετακίνησή του, αλλά και τον προγραμματισμό της έγκαιρης έκδοσης των εισιτηρίων του.

Έτσι, οι επιβάτες, μεταξύ άλλων, θα μπορούν μέσω του φορητού τους υπολογιστή ή του κινητού τους τηλεφώνου να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ, χάρη στην υπηρεσία βελτιωμένης ψηφιακής επικοινωνίας που παρέχεται σε βαγόνια με την αντίστοιχη ένδειξη. Επίσης, στον σταθμό της Αθήνας η υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΣΕ Free Wi-Fi Hot Spot παρέχει δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στο ίντερνετ για 30 λεπτά.

Ακόμη όσοι έχουν προορισμό τη Θεσσαλονίκη θα μπορούν να συνδυάσουν τη μεταφορά τους στις συνοικίες της πόλης με την υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ, με σημαντική έκπτωση στο κόμιστρο.

Οι ταξιδιώτες με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά έχουν πρόσβαση στις προβλήτες στο ύψος της Πύλης Ε5 (από όπου ξεκινούν τα λεωφορεία του ΟΛΠ), για να συνεχίσουν το ταξίδι τους με πλοίο.

Πρόσφατα έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους η λεωφορειακή γραμμή Θεσσαλονίκη-Φιλιππούπολη και η μεταφορά με λεωφορείο των παραθεριστών από τον σταθμό Ν. Πόροι στις παραλίες της Πιερίας και αντίστροφα.

Τέλος, στη διάθεση των ταξιδιωτών λειτουργεί και η τηλεφωνική γραμμή 14511, με τη χρήση της οποίας μπορούν πλέον όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο να κλείνουν τηλεφωνικά τα εισιτήριά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...