Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

«Ο Μύλος» σας υποδέχεται στο «Νησί των Κουρσάρων» για να ζήσετε την απόλυτη χαλάρωση στο γαλάζιο του Αιγαίου


Το ξενοδοχείο «Ο Μύλος» (www.kimoloshotel.com), στο γραφικό νησί της Κίμωλου, -ένας από τους λίγους αυθεντικούς παραδοσιακούς ανεμόμυλους που παραμένουν από το 1852 στην Ελλάδα-, ανοίγει τις πόρτες του ανανεωμένο ύστερα ένα πρόγραμμα πλήρους ανακαίνισης και καλωσορίζει τους επισκέπτες για ένα μοναδικό καλοκαίρι.
«Ο Μύλος» είναι ένα μικρό boutique ξενοδοχείο, που διαθέτει δύο ευρύχωρες σουίτες και τρία πολυτελή δωμάτια διαμορφωμένα στο παραδοσιακό στυλ του νησιού. Το ξενοδοχείο δημιουργεί ένα ιδιαίτερο μείγμα προσωπικής εξυπηρέτησης και σύγχρονων ανέσεων, σε ένα περιβάλλον Αιγαιοπελαγίτικης φυσικής ομορφιάς και διακριτικής πολυτέλειας, ως εναλλακτική στα πολυσύχναστα ξενοδοχεία και θέρετρα που συναντάμε στα δημοφιλή ελληνικά νησιά. «Ο Μύλος» αποτελεί την ιδανική επιλογή για τον ευφάνταστο ταξιδευτή, που αναζητά την περιπέτεια και μια εμπειρία διαμονής που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.
Τα περισσότερα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του παραδοσιακού ανεμόμυλου έχουν διατηρηθεί ανέπαφα, προσθέτοντας μια νότα αυθεντικότητας στην εμπειρία του επισκέπτη. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να χαλαρώσουν στο γοητευτικό café-bar απολαμβάνοντας τη σαγηνευτική θέα πάνω από το γραφικό όρμο της Ψάθης ή να εξερευνήσουν το μυστηριακό νησί γνωστό ως και “Αρζαντιέρα”, το Νησί των Κουρσάρων!
Η Κίμωλος  είναι προσβάσιμη με πλοίο από τη Μήλο -όπου διαθέτει αεροδρόμιο και άριστες υπηρεσίες μεταφοράς-, όπως επίσης και από τα λιμάνια του Πειραιά και της Σύρου. Η φιλόξενη και έμπειρη ομάδα του ξενοδοχείου, θα εξυπηρετήσει με χαρά τους επισκέπτες στον διακανονισμό του ταξιδιού και της μεταφοράς τους στο νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...