Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ειδική προσφορά για προσιτές διακοπές στη Μονεμβασιά


Προσιτές διακοπές στην περιοχή της Μονεμβασιάς προσφέρει το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο Palazzo (www.palazzo.gr), ανακοινώνοντας μια σειρά ειδικών προνομιακών προσφορών για όσους αποφασίσουν να κάνουν κράτηση δωματίου το μήνα Σεπτέμβριο.

Ευρισκόμενο στον Αρχάγγελο, έναν από τους γραφικότερους παραλιακούς οικισμούς της Λακωνίας δίπλα στη βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία, το ξενοδοχείο Palazzo απέχει μόλις μερικά λεπτά από την εντυπωσιακή καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, τα πολυάριθμα φυσικά και ιστορικά αξιοθέατα της περιοχής καθώς και τους αμμόλοφους της Ελαφονήσου.

Ως η καταλληλότερη εποχή για ρομαντικές, φυσιολατρικές, οικογενειακές και άλλες αποδράσεις, η τιμή του δίκλινου στο ξενοδοχείο Palazzo για το Σεπτέμβριο ανέρχεται στα 45 Ευρώ. Η επιβάρυνση για τρίτο άτομο στο δωμάτιο είναι 9 Ευρώ την ημέρα. Στις τετραμελείς οικογένειες που θα καταλύσουν στο ίδιο δωμάτιο προσφέρεται δωρεάν η διαμονή του τετάρτου ατόμου. Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν πρωινό.

Για κρατήσεις άνω των τεσσάρων ημερών προσφέρεται μία επιπλέον διανυκτέρευση δωρεάν.
"Ως επαγγελματίες του τουρισμού πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η ελληνική οικογένεια έχει δικαίωμα στις διακοπές ακόμη και σε αυτήν την περίοδο της κρίσης", αναφέρει ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Palazzo κ. Δημήτρης Πολλάλης. "Συνεπώς, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κατάσταση του κόσμου, θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωσή μας να προσφέρουμε τιμές προσιτές για τους συμπολίτες μας. Ειδικά οι οικογένειες θα βρουν στην περιοχή μας ελκυστικές τιμές - τόσο εντός ξενοδοχείου όσο και στα εστιατόρια και τα καταστήματα της Μονεμβασιάς - αλλά κυρίως μια πληθώρα τουριστικών θελγήτρων που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. Ο Αρχάγγελος βρίσκεται σε μια από τις πιο ευλογημένες γωνιές της χώρας μας, αφού κοντά μας υπάρχει μια πληθώρα από αρχαία μνημεία και κάστρα, με κορυφαία όλων την εξαιρετικά διατηρημένη καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, τα ιστορικά χωριά της Μάνης και το βυζαντινό Μυστρά, αλλά και δύο εκ των ομορφότερων σπηλαίων της Ελλάδας στο Διρό και στην Καστανιά. Η περιοχή διαθέτει επίσης δύο βυθισμένες αρχαίες πολιτείες, ένα απολιθωμένο δάσος, αναρριχητικά πεδία, συναρπαστικές διαδρομές πεζοπορίας και πλήθος από παραλίες για όλα τα γούστα, με πιο διάσημη την παραλία του Σίμου στην κοντινή Ελαφόνησο.
Επιπλέον, οι επισκέπτες μας έχουν το πλεονέκτημα της οδικής πρόσβασης, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για τους ανέμους ή το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων."

Η παραπάνω ειδική προσφορά ισχύει μόνο για τηλεφωνικές κρατήσεις στον αριθμό 27320 54111. 

Περισσότερες πληροφορίες για τα τουριστικά θέλγητρα της περιοχής υπάρχουν στην επίσημη τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου Μονεμβασιάς www.monemvasia.gr, όπου διατίθεται και αναλυτικός τουριστικός χάρτης http://www.monemvasia.gr/el/downloads-a-practicalities/download-map.html.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...