Δευτέρα 3 Μαΐου 2010


ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΧΙΟ

Συστράτευση Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και επαγγελματιών για προσέλκυση επισκεπτών στο νησί 
Ελκυστικές προσφορές για διακοπές τη φετινή τουριστική περίοδο παρουσίασε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και η Ν.Ε.Τ.Π. Χίου στο Τουριστικό Πανόραμα, πλαισιωμένη από το σύνολο των επαγγελματιών του νησιού που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα για συστράτευση με στόχο την προσέλκυση περισσοτέρων τουριστών στον τόπο της Μαστίχας.

Συγκεκριμένα:

- Με τη νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση Λαύριο – Μεστά της NEL LINES η Χίος γίνεται προσιτή τόσο σε χρόνο αφού το ταξίδι διαρκεί 6,5 ώρες όσο και σε κόστος αφού η τιμή κατ’ άτομο με επιστροφή φθάνει μόλις τα 33 Ευρώ! Παράλληλα, προβλέπεται ειδική τιμή στο parking του Λαυρίου για όσους ταξιδεύουν για Χίο και δεν επιθυμούν να μετακινηθούν στο νησί με τα αυτοκίνητά τους.

- Η νέα αεροπορική σύνδεση Θεσσαλονίκη – Χίος της “ASTRA AIRLINES” προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των Ευρώ 57,20.

- Ειδικά πακέτα προσφορών υπάρχουν και για τη διαμονή. Έτσι, για δύο άτομα οι 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Λαύριο με επιστροφή μαζί με αυτοκίνητο προσφέρονται από 163-333 Ευρώ, ανάλογα με την κατηγορία του ξενοδοχείου. Αντίστοιχα οι τιμές για οικογένειες με δύο ενήλικες και δύο παιδιά 5-10 ετών περιορίζονται από 418 έως 798 Ευρώ για τις ίδιες παροχές και τον ίδιο χρόνο παραμονής (
www.chios-hotels.gr).

Ειδικές προσφορές έχουν και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα (τηλ 22710 32900).

Όλα τα παραπάνω προήλθαν μετά από συσκέψεις που συγκάλεσε η Αντινομάρχης κυρία Λίτσα Λύκου με τους φορείς του νησιού και με τη συμμετοχή της εταιρίας συμβούλων MTC GROUP που έχει αναλάβει τα θέματα τουριστικού marketing και προβολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...