Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

«Ι love GR» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ


Το ταξίδι του «Ι love GR» με οικοδέσποινα τη Δήμητρα Παπαδοπούλου συνεχίζεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και προβλέπεται ακόμα συναρπαστικότερο την Πέμπτη 27 Μαΐου στις 22.00 όπου θα ...διασταυρώσουν τα ξίφη τους: Μετέωρα, Μονεμβασιά, Λευκάδα και Παξοί.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ταξιδεύει και προσκαλεί όλους τους τηλεθεατές   σε:
Ένα Προστατευόμενο μνημείο της Ανθρωπότητας. Ένα «πέτρινο καράβι». Ένα νησί που φημίζεται για το φως του. Και το ....Βενιαμίν των Επτανήσων. Μετέωρα, Μονεμβασιά, Λευκάδα και Παξοί«διασταυρώνουν τα ξίφη» τους, με στόχο να κατακτήσουν την πρώτη θέση. Γιατί το I love gr δεν είναι μόνο ταξίδι, είναι και παιχνίδι.
Αυτή την εβδομάδα, η τετράδα περιλαμβάνει δυο παγκόσμια πολιτιστικά μνημεία και δυο...Επτάνησα. 
Οι θεόρατοι βράχοι των Μετεώρων, ένα θαύμα της φύσης και της πίστης, είναι εδώ και χρόνια κι ένα πεδίο συνάντησης αναρριχητών από ολόκληρο τον κόσμο.
Μια από τις ομορφότερες  καστροπολιτείες, η Μονεμβασιά, παραμένει ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς για ήσυχους κι ανήσυχους ταξιδιώτες.
Το Πόρτο Κατσίκι ή οι Εγκρεμνοί; Δυο από τις διασημότερες παραλίες της Ευρώπης κι όχι μόνο, βρίσκονται στην Λευκάδα, που φημίζεται ακόμα και για τον Σκορπιό, το νησί του Ωνάση.
Το υπερθέαμα ξεκινάει με το που μπαίνεις στο λιμάνι των Παξών κι έχεις από τη μια το νησάκι του Αγίου Νικολάου κι από την άλλη τον ΓάιοΠαξοί και Αντίπαξοι, συνθέτουν έναν αλλιώτικο απίθανο πλανήτη. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...